Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Au băgat și de la Knife Party.

Ei bagă și dubstep, dar Centipede este electronică și Antidote (aia cu Sweedish House Mafia) tot electronică și Rage Valley tot electronică mai clubing. :))

Ete cur, asa toate sunt Electro..

Au aparut atatea stiluri in kilu' meu de ma innebunesc..

Hahaha, usor e putin spus. Stii cand te duci la vot si sunt cabinele alea mici si inghesuite? Asa e cand dai de permis, singura diferenta este ca nu exista cortina. Stai in picioare, o masa ingusta, perete stanga, perete dreapta si aia e. Nu te supervizeaza nimeni, nu te intreaba nimeni nimic. Daca il pici odata, il mai poti da de 2 ori in aceeasi zi. Daca il pici de 3 ori, deja iti spune aia sa te duci acasa sa mai inveti :))))

Hahaha, usor e putin spus. Stii cand te duci la vot si sunt cabinele alea mici si inghesuite? Asa e cand dai de permis, singura diferenta este ca nu exista cortina. Stai in picioare, o masa ingusta, perete stanga, perete dreapta si aia e. Nu te supervizeaza nimeni, nu te intreaba nimeni nimic. Daca il pici odata, il mai poti da de 2 ori in aceeasi zi. Daca il pici de 3 ori, deja iti spune aia sa te duci acasa sa mai inveti :))))

Și plus de asta, examenul pentru „turiști” e și mai ușor, nu? :))

Și întrebările sunt penibile, uneori prea ușoare. Adevărat?

Și plus de asta, examenul pentru „turiști” e și mai ușor, nu? :))

Și întrebările sunt penibile, uneori prea ușoare. Adevărat?

Examenul pentru turisti poate fi sustinut in limba materna, problema este ca traducerea poate fi gresita. S-a intamplat asta in cazul tatei, a dat examen in romana si cateva cuvinte erau traduse extrem de gresit si schimbau total contextul. Ca dificultate, nu e mai usor pentru turisti. Nu are niciun motiv sa fie mai usor.

Nu stiu daca sunt usoare sau grele, eu o sa dau examenul peste 2 luni.

Unde, mai exact?

De ce se fac cei mai mulți bani acolo?

In New York.

Pentru ca, California este a 7-a economie a LUMII. Aici sunt cele mai puternice companii din lume (facebook, google, yahoo, oracle, sillicon valley area, san francisco), toata crema Americii e aici.

In New York e Wall Street-ul si.. cam atat.

Frate, pentru 3 luni de muncă eu zic că e bine plus că engleza nu e punct forte.

Da, dar in acelasi timp te poti orienta si pentru altceva.. totul depinde de ce vei gasi la fata locului. Daca iti da 8-9 dolari pe ora, atunci mai bine te angajezi la un McDonald's unde poti lua chiar si 10 pe ora.

Nu dispun ăștia de multe joburi și după ce-mi aleg un job (de acasă) cei de la Work and Travel îmi aranjează un interviu cu managerul. :))

Și ăla trebuie să mă accepte.

Oricum, vreau să fie minim 10 dolari pe oră. :D

Nebunule, ai si pretentii de "minim 10 dolari pe ora". Sa te bucuri daca-ti iei si 10 dolari, pentru ca pentru un tanar din strainatate 10 e super bine.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic