Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Astazi 12 Iunie 2013 liderul nostru M.Andrei implineste frumoasa vartsa de 18 ani.

Hai sa-i uram la multi ani nabului sef :*

La multi ani M.Andrei

Am o problema : am fost acceptat pentru teste ( pe care trebuia sa le dau ieri ) insa ieri n-am avut net ( a fost o vreme foarte urata in zona in care stau si a cazut netul ). Pot da testul astazi ?

Oricare Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rentcar LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, GarbageMan, LSPD/LVPD/SFPD, FBI HQ, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place si Jail-ul.

Astea trebuie să le învăţaţi toate. Nu mai vreau să văd greşeli.

Safe zone-urile pentru cei noi.

Bun venit in School Instructors!

La începerea testului pentru licenţele Flying şi Sailing trebuie să anunţaţi în următorul fel:

Flying

M.Andrei, ID: (xx) începe testul pentru Flying License cu Dodo/Maverick - [1000.0 HP]

M.Andrei, ID: (xx) a trecut / a picat testul pentru Flying License cu X HP.

Sailing

M.Andrei, ID: (xx) începe testul pentru Sailing License cu X HP.

M.Andrei, ID: (xx) a trecut / a picat testul pentru Sailing License cu X HP.

Am modificat şi regulamentul puţin.

Pentru toți cei care încă greșesc la ordine, să vă explic: Mai întâi îi cereți clientului "/showlicenses", apoi anunțați pe "/f" că e la voi pentru X, Y, Z Licenses, îi cereți avansul pentru X License, anunțați pe "/f" că începeți testul pentru X License, dați testul, după ce terminați testul îi cereți clientului restul sumei de bani, după ce vă dă restul sumei de bani anunțați pe "/f" că a trecut testul (sau dacă l-a picat nu îi mai cereți restul sumei de bani ci anunțați deodata că a picat). Apoi iar îi cereți avansul pentru Y License și anunțați că începeți, ș.a.m.d. Rank 2+ pentru acordarea licenței se cheam DUPĂ ce ați finisat TOATE licențele pe care le-a dorit clientul. Sper să nu mai greșiți această ordine și să o respectați.

M.Andrei: În cazul în care elevul pică testul sau face orice greşeală trebuie să-i explicaţi tot ce a greşit.

La testul pentru licenţele Flying şi Sailing /startlesson îi daţi clientului după ce aţi anunţat pe /f că începeţi testul cu respectivul, acelaşi lucru îl faceţi şi la sfârşit, /stoplesson după aţi anunţat că a trecut / a picat testul.

Edited by Liq
Eşti nab

Am o intrebare ... Burger , Pizza , Hospital , Restaurant sunt Safe Zone ? Nu sunt pe lista de Safe Zone dar multi playeri spun ca sunt ...

Deocamdată doar aceste zone sunt trecute în regulamentul serverului:

Oricare Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rentcar LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinării, Gunshop LS/LV/SF, GarbageMan, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place şi Jail-ul.

Edited by M Andrei

Doar LSPD??si atunci LVPD,SFPD,NG,FBI....ele nu sunt?si restu Hq-urilor...

Ba da, doar că încă nu s-au pus toate safe-zone-urile după ce s-a adăugat orașul San Fierro și s-au schimbat HQ-urile la departamente și la mafii.

Salutare prieteni, eu sunt in Grecia si am gasit putin Wi-Fi si am zis sa va salut...Andrei am intrat si putin in game(sincer imi era dor), sper sa nu afecteze cererea de invoire.(am stat doar 5 minute). Duminica voi ajunge acasa si ne auzim in GAME ! Multa bafta pana atunci !

Sa-ti traiasca familia:)))...cum o duci in Grecia nab?Si pentru alea 5 minute n-o sa-ti afecteze cererea de invoire..:)