Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

@, Ai dreptate frate...dar haide sa gandim logic..eu unul cred ca ei stiau ca se v-a descoperi acel bug...nasu' K mereu descopera pe vinovati...Imi pare rau de dyablo, a fost un bajat de treaba..

Noapte buna S.I, mai stau putin si ma bag la somn.

@, Ai dreptate frate...dar haide sa gandim logic..eu unul cred ca ei stiau ca se v-a descoperi acel bug...nasu' K mereu descopera pe vinovati...Imi pare rau de dyablo, a fost un bajat de treaba..

Noapte buna S.I, mai stau putin si ma bag la somn.

Atunci de ce nu a descoperit 6 luni de zile ca joc pe 2 conturi

. ? Sau macar sa explice cu frumosul sa nu mai joc sau... Nu stiu, si cu 2 conturi eram mereu dupa pharell la puncte si /accept event all day, de dimineata pana seara erau in continu. Mna, asta-i omul din ziua de azi

@, Sa zicem c-am patit si eu cam ce ai patit tu :)))) dar ii ok ba,noi sa fim sanatosi

Ce faceti grasilor? Trebuie sa fac statistica zilele astea...sper ca va dau macar 2-3 FW-uri :D :D

@, post / sal si pa

@@Skips, sa moara fanii mei ( si sa stiti ca am foarte multi, fiind star xxx ) ca am stat o ora sa o fac.

De ce?

A trebuit sa fac zapada manual, adica eu sa o creez. O puteam lua gata facuta animatie de pe net, dar eu ce mai invatam dupa. Acum nu mai am treaba.

Stii tu, daca nu iti zice fanul tau, din greseli inveti si mne. brb, abea am venit de afara si ........... fux.com ;)

@, mersi oricum

Edited by rTn MaDoXxX

@, te-as ajuta cu mare placere, dar nu stiu ce balbai tu acolo :|

Daca ai dat unninstall la samp si ai sters gta.. Ia-ti gta iar, de preferat default, dupa instaleaza noul client unde ai instalat gta. Recomandarea mea este in alta partitie, asta daca ai mai mult de 2.. Dar nu in C:, deoarece in C: trebuie sa existe numai programe etc. legate strict de windows, nu jocuri si toate porcariile pentru ca duce la o miscare mai lenta a PC-ului..

Nu prea am inteles ce ai zis, revin-o cu o explicatie mai clara si te ajut cu mare drag.

Edited by rTn MaDoXxX

Deci a facut update la server, am descarcat clientu, apoi cand sa dezinstalez SA:MP imi dadea o eroare, nu l-am putut dezinstala ca tot imi dadea eroare aia nu era bagat in bara era sters de pe dextop, asa si m-am enervat si am sters iconita aia cu uninstall si cealalta iconita cu SA:MP, apoi am dezinstala GTA, am sters tot ce a mai ramas si am instalat din nou GTA si cand incerc sa instalez noul client scrie `error launching installer` deoarece nu s-a dezinstalat celalalt..

Si mai pe seara cand vin de la scoala am sa imi reinstalez windowsu... ca nush ce ii pot face

@, nu are rost sa reinstalezi windows pentru o eroare banala ba !! :))

Sterge tot folderul cu gta, dai un RR la PC si instaleaza tot de la capat. Dar as nu mai bagi moduri .cs sau sampfucs cleo etc..

Daca vrei intru cu teamviewer sa vad care-i treaba si te rezolv. ;)

@, poi e in clasa cu mine =)

Am luat, dansez de toate B-)

@, avem noi fata de raport, nabo?

Am iesit si eu, ma bag la somnic. Am ras putin de PaQuiZ nabu care se dadea baut pe [/f] si [/sx]. Ce sa-i faci asa e cand esti nab.

Ascultati aici ceva frumos :

Ram Param Pam Pam \:D/

Ram Param Pam Pam \:D/ \:D/ \:D/

Edited by Mihaittzza din VIP

@, frate tu ai apucat putin, da' eu a trebuit sa-l ascult o ora si ceva + cate injuraturi mi-am luat.

@, l-am terminat de Luni. :))