Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Benny - O sa vb cu rugby1997 sa clarificam situatia. Primeste 1 advertisment.

asa da am facut plangere unui politist si macar atat un leader mai serios ca aia de rank 1 isi fac de cap ca au intrat in pd...

Sal baieti , cum merge treaba?

Pt cn nu ma stie si joaca de mult , eu is fost Mareshal. , back on business ; dupa cum observati , new nick , new lvl [mai prost ca niciodata] : 5 ; astai trb , daca mau banat , acuma , luam filmuletu de la capat.

Baieti si fetisoare , eu o sa fac tot posibilu sa ajung noul vostru colegut si sa fiu ce am mai fost ; sper ca nu se supara nimeni ca postez pe aici.

Reluand subiectul de mai sus , si eu am ceva teme , da ce sa mai , profa de mate ii invatata cu mn si ,ca fiind vb , a fost prima sedinta , ce sa mai , acu ce sa ma mai strofoc atata , note nu prea se pun , iar de retinut pana la urmatoarea sedinta ; diriga are 60 de ani , deci uita fetita ; Oricum , ce atatea teme , dalen masa , le facem inainte de pauze , acuma sa ne jucam si sa ne distram ca doar deaia e facuta viata.

P.S: domnisoarele singure /call me in game , caut fetita de ordine superioara.

Edited by morpheus

Akm am ajuns si eu merg sa fac o baie si ma bag pe server /call 8833 daca vrei licente ;))

p.s spor la treaba ca ai de munca daca ai luato de la capat.

ms pt oferta la licente , da cum zice si in aplicatie , trebe toate licentele si le am , doar ... stii cum sta treaba

si ms pt replica : "p.s spor la treaba ca ai de munca daca ai luato de la capat. "

acu , ce pot sa mai zic , doar sa deschida sholmy aplicatiile , sa fac aplicatia si sa vand licente ;)

Edited by shlomy
Chiar nu era nevoie de postul tau aici . Nu esti membru School Instructor

'Seara all! Am trecut pe Win7 si am curatat PC-ul de toate e-gunoailele pe care le aveam. Asta seara descarc San Andreas si de maine ar trebui sa fiu back in business.

Prea tare rugaciunea din semnatura, Benny =))

Ah, si BTW, uelcom' bec', mareshal!

;)):D si eu ii dau cu w7 merge perfect nu am probleme il reinstalez din 3-4 in 3-4 luni si merge perfect fara av sau alte protectii

de cand il am nu am avut niciodata virusi pe w7!

eu merg sa mananc si imi pregatesc geanta si merg sa dorm,ca dimneata SCHOOL :(

nb allz!

neatza la toti , eu mam trezit si direct in caiete mam bagat ,

Fara suparare morpheus dar nu mai posta aici pana nu esti acceptat :)

Pana nu treci testele , nu mai posta aici . Daca ai fost "fooooooost membru" School Instructor , asta nu-ti da permisiunea sa postezi ca si cum ai fi membru .