Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Ma Dean,tu cam mereu faci Wrong post dar doar pe la noi prin topicuri :-W.

P.S : Buna dimineata!

Dean este fratele meu si eu eram la el la pc si fara sa-mi dau seama am postat aici de pe contul lui. Eram obisnuit ca la pc-ul meu sa fie logat pe contul meu.

Salut all,am venit si eu de la football :X :X , am batut 4-0 , si in + am dat si 2 goluri,am luat de la antrenor 10lire si de la tata 20lire pentru ca am dat 2 goluri WoooHooo ! >:D<<'>

Superdry i-a zimi tu mia cum de in satul asta al tau parasit de lume ,,calimanesti,, RM.Valcea folosiiti lirele ? S: ...ca si in joc mi te-ai laudata ca locuiesti in anglia in wast ham nush pe unde ca castigi 80l lire :)

Uite la aplicatia ta Unde ai zis c alocuiesti ►Nickname: Superdry.JPN

►Level: 5

►Nickname-uri anterioare: [F4L]CappY

►Varsta (reala): 14

►Nume (real): Numele total : Russet. Dani-Andrei

►Sex (masculin / feminin): Masculin

►ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro...62062668734.png

►Screenshot /licenses: http://img.b-zone.ro...11679894497.png

►Factiuni Anterioare: Nici una fiindca am level 5 momentan si vreau ca Prima mea factiunea aici sa fie S.I

►Ultima Factiune: -

►Job Curent: N-am .

►De cat timp joci sa:mp? (in general): 2 Ani

►De cat timp joci sa:mp pe B-zone?: 1 An,cu [F4L]CappY si acum cu Superdry.JPN

►Cate ore pe zi petreci in SA:MP? (Fara /sleep/afk): 4-5 ore.

►Skill-uri la joburi secundare: Skill 1 la toate.

►De ce doresti sa intri in School Instructor ( minim 20 de cuvinte ): Pai o factiune frumoasa,un joc destul de banos si in + imi place ,un lider de treaba cu membri respectuosi in factiune si ei de treaba la fel.

►Ai fost banat vreodata ?(Specifica): Da , de Admbot pentru Lag inafara de asta Pentru coduri etc nu.

►Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: -

►Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): -

►Esti pe Blacklist la o anumita mafie?(specifica): Nu

►Cate warn-uri ai? (motivul): 0/3 , Comportament Impecabil (motivul)

►Stii regulile School Instructor?: Da

►Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in School Instructor pentru minim 2 saptamani?: Da

►Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din School Instructor?: Da se poate?

►Cum te-ai descrie in realitate?(minim 50 cuvinte): Pai o sa fac o compunere, Salut ma numesc Dani,am 14 ani,locuiesc in Rm.Valcea,Calimanesti,imi place sa joc Fotbal si este si un hobby al meu,sunt elev la o scoala din Jiblea (CAlimanesti) , nu-mi place scoala,un baiat de treaba,inca un hobby mai e Calculatoru'.

►Alte precizari?: Am nevoie de o sansa. Multumesc ptr. timpul Acordat.

Te intreb si eu de curiozitate :D ...nu sunt rautacios,chiar ne intelegem bn noi >:D<<'>

Edited by biky

Dean este fratele meu si eu eram la el la pc si fara sa-mi dau seama am postat aici de pe contul lui. Eram obisnuit ca la pc-ul meu sa fie logat pe contul meu.

Nu am stiut asta...deaia am zis....

Gata ... eu plec pe afara ... vb mai pe seara ... bft all

Have Fun!

Superdry i-a zimi tu mia cum de in satul asta al tau parasit de lume ,,calimanesti,, RM.Valcea folosiiti lirele ? S: ...ca si in joc mi te-ai laudata ca locuiesti in anglia in wast ham nush pe unde ca castigi 80l lire :)

Uite la aplicatia ta Unde ai zis c alocuiesti ►Nickname: Superdry.JPN

►Level: 5

►Nickname-uri anterioare: [F4L]CappY

►Varsta (reala): 14

►Nume (real): Numele total : Russet. Dani-Andrei

►Sex (masculin / feminin): Masculin

►ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro...62062668734.png

►Screenshot /licenses: http://img.b-zone.ro...11679894497.png

►Factiuni Anterioare: Nici una fiindca am level 5 momentan si vreau ca Prima mea factiunea aici sa fie S.I

►Ultima Factiune: -

►Job Curent: N-am .

►De cat timp joci sa:mp? (in general): 2 Ani

►De cat timp joci sa:mp pe B-zone?: 1 An,cu [F4L]CappY si acum cu Superdry.JPN

►Cate ore pe zi petreci in SA:MP? (Fara /sleep/afk): 4-5 ore.

►Skill-uri la joburi secundare: Skill 1 la toate.

►De ce doresti sa intri in School Instructor ( minim 20 de cuvinte ): Pai o factiune frumoasa,un joc destul de banos si in + imi place ,un lider de treaba cu membri respectuosi in factiune si ei de treaba la fel.

►Ai fost banat vreodata ?(Specifica): Da , de Admbot pentru Lag inafara de asta Pentru coduri etc nu.

►Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: -

►Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): -

►Esti pe Blacklist la o anumita mafie?(specifica): Nu

►Cate warn-uri ai? (motivul): 0/3 , Comportament Impecabil (motivul)

►Stii regulile School Instructor?: Da

►Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in School Instructor pentru minim 2 saptamani?: Da

►Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din School Instructor?: Da se poate?

►Cum te-ai descrie in realitate?(minim 50 cuvinte): Pai o sa fac o compunere, Salut ma numesc Dani,am 14 ani,locuiesc in Rm.Valcea,Calimanesti,imi place sa joc Fotbal si este si un hobby al meu,sunt elev la o scoala din Jiblea (CAlimanesti) , nu-mi place scoala,un baiat de treaba,inca un hobby mai e Calculatoru'.

►Alte precizari?: Am nevoie de o sansa. Multumesc ptr. timpul Acordat.

Te intreb si eu de curiozitate :D ...nu sunt rautacios,chiar ne intelegem bn noi >:D<<'>

Ma eu am pus acolo ca acolo locuiam etc....Si daca nu ma crezi ca stau in anglia si ce ti-am mai zis etc si nu ma laudam,tu m-ai pus sa-ti zic. Zile la astia sa-mi dea check ip sa vedeti ca e de anglia :). Sau sa-mi gaseasca numele la net : Virgin Media,exista net Virgin media in romania ?

Si da in anglia castigi dar nu 80 lire , 40 lire la fotbal ca nu e ca in romania,daca ai veni aici sa joci la o academie calumea de fotbal,iei. Ceea ce iau si eu.

Edited by Superdryjpn

Ma eu am pus acolo ca acolo locuiam etc....Si daca nu ma crezi ca stau in anglia si ce ti-am mai zis etc si nu ma laudam,tu m-ai pus sa-ti zic. Zile la astia sa-mi dea check ip sa vedeti ca e de anglia :). Sau sa-mi gaseasca numele la net : Virgin Media,exista net Virgin media in romania ?

Si da in anglia castigi dar nu 80 lire , 40 lire la fotbal ca nu e ca in romania,daca ai veni aici sa joci la o academie calumea de fotbal,iei. Ceea ce iau si eu.

Ok.asta vroiam sa stiu :P...totusi trebuia sa pui ca louiesti unde zici tu in anglia nu calimanesti ,baicoi etc

Noapte Buna la astia de va culcati!

P.S: Ce mai faceti? Eu mor de plictiseala & intru sa las PC pe sleep pana maine Dimineata sa fac lvl 7 >:D<<'>.

Am o cerere de scuze pentru bStrike si taryd0n pentru ce am facut ieri si vreau sa ma iertati,eram putin cam nervos ca ati sarit multi in capu meu....Va rog frumos sa ma iertati?

Bafta pe afara ma,mama ce plictiseala , shlomy e mai mult inactiv de cat activ,si cica se lasa de Sa-mp,uni zic ca nu se lasa,nici nu stiu ce sa cred...

Pai daca mai tot e inactiv o sa il scoata Ryan....cum a facut cu [F4L]Oacc....

Nu este problema ta cat de activ sunt eu si cat nu. Momentan, am niste probleme personale si de-aia nu sunt activ, dar nu vad ce-ti dau tie explicatii. Este problema mea ce fac. Strict problema mea.

Ma las de SA:MP ? Cine a zis ? Tu cred. Nu am spus ca ma las de samp, din contra, m-ai intrebat daca ma las si ti-am spus ca NU MA LAS. Probabil daca iti ziceam ca MA LAS, intelegeai invers, cum ai inteles si acum.

Problema la tine este ca esti pe pasul de plecare din School Instructor si incerci sa cauti certuri cum faci si pe /f cu colegii, desi sunt rank mai mare ii tratezi ca pe niste membrii noi (desi tu esti in acea situatie).

Abtine-te pana voi lua o decizie impreuna cu TronY in privinta ta si daca mai vorbesti aiurea si ma mai barfesti, ne suparam rau de tot. ;)

Nu este problema ta cat de activ sunt eu si cat nu. Momentan, am niste probleme personale si de-aia nu sunt activ, dar nu vad ce-ti dau tie explicatii. Este problema mea ce fac. Strict problema mea.

Ma las de SA:MP ? Cine a zis ? Tu cred. Nu am spus ca ma las de samp, din contra, m-ai intrebat daca ma las si ti-am spus ca NU MA LAS. Probabil daca iti ziceam ca MA LAS, intelegeai invers, cum ai inteles si acum.

Problema la tine este ca esti pe pasul de plecare din School Instructor si incerci sa cauti certuri cum faci si pe /f cu colegii, desi sunt rank mai mare ii tratezi ca pe niste membrii noi (desi tu esti in acea situatie).

Abtine-te pana voi lua o decizie impreuna cu TronY in privinta ta si daca mai vorbesti aiurea si ma mai barfesti, ne suparam rau de tot. ;)

Ok,o sa ma abtin,apropo: Bafta pe afara ma,mama ce plictiseala , shlomy e mai mult inactiv de cat activ,si cica se lasa de Sa-mp,uni zic ca nu se lasa,nici nu stiu ce sa cred... (asta am scriso inainte sa-mi zici ca nu te lasi de sa-mp ;) ).