Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Uite ce sa facem, bine, ne cam plictisim, nu mai zice nimeni nimic :)

Edit: Eu am plecat, o seara placauta, ne mai auzim si maine :) Aveti grija de voi.

Edited by Alpha287

Uite bine, pe forum putin, ma pregatesc sa ma duc la masa.

P.S: Ai putea ca imaginea de la semnatura sa o editezi putin , eu stiu :-?? sa o faci putin mai mica si de ce nu cateva efecte. La aceasta dimensiune, nu sta prea bine ptr o semnatura :)

De acuma, cand prind pe cineva ca mai ia masina de la HQ School Instructor fara sa anunte si pe langa asta mai sta si AFK minute in sir si nu o distruge, vom schimba foaia, si acea persoana va fi sanctionata !!!.

Asa ca data viitoare ganditi de 2 ori inainte sa faceti ceva. Vorbesc serios, m-am saturat sa luati masinile fara a anunta si plus de asta va plimbati cu ele cat va plimbati si le lasati abandonate pe undeva si iesiti din joc, si nici nu le distrugeti. Voi aveti datoria ca atunci cand le luati sa le distrugeti, nu sa stam noi sa le cautam tot LS-LV, dat fiind faptul ca la HQ este un numar mic de masini ( 3 masini ), iar din cauza unora, unii membri School Instructor nu pot da un test pentru ca nu sunt masini la HQ si trebuie sa caute ore in sir o alta masina prin oras.

Dupa cum spune regulamentul, vinovatul va primi FactionWarn sau Adverisment + 100.000$ amenda!!! (depinde de cauza)

Deci data viitoare va rugam sa fiti mai atenti.

Edited by Alpha287