Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

November a reusit , in final , a facut poarta pt Sl

Eu voi face instructiunile de instalare

Totul emrge foarte bine , nu are buguri , si se vede bine

Se vede poarta , dar s epoate trece prin ea

mdea , cer drept , mam gandit la asta

de aceea am spus acolo clar : "Acest proiect este Beta , si inca nu obtinut aprobarea lui Razr , vom anunta cand se obtine aprobarea"

Pana vom remedia situatia , v-a rog insistent sa nu folositi poarta , eu unul opresc totul de acum pana la aprobare

Cine foloseste poarta fara acordul liderului sau pana nu obtinem acordul lui razr , rog pe shlomy sa-l sanctioneze cu FW

Cine a facut backup , sa il posteze aici v-a rog

Ca metoda preventiva , am scos linkurile de download , cei care deja au luat , nu le folositi

Fisiere necesare:

[sTERSE PANA LA APROBAREA LUI RAZR]

Instructiuni de instalare :

ATENTIE!!! : Inainte de a incepe procesul , Inchideti Gta San Andreas , aplicatia SAMP si orice folder din gta san andreas pentru a nu avea erori.

1. Deschideti ImgTool

2. Selectati din meniul File , optiunea Open

3. Cautati in folderul cu gta san andreas , in folderul models , fisierul gta3 , apoi deschideti-l

4. Apasati tasta F2 (de pe tastatura) si scrieti in casuta : vegass_5.col

5. Dupa ce ati gasit fisierul vegass_5.col , dati click dreapta si selectati optiunea Replace

6. Selectati fisierul vegass_5.col care lati downloadat mai devreme si dati open

7. Selectati din meniul Commands , optiunea Rebuild Archive (v-a dura cam 1 minut jumate - 2)

8. Dupa ce s-a terminat , inchideti aplicatia Img Tool

Cam atat trebuie facut , dupa ce inchideti Img Tool , puteti intra in gta san andreas

Inca o sa vedeti poarta , dar o sa puteti trece prin ea

Prin ziduri sau altele nu veti putea trece

V-a rugam insistent sa nu abuzati de aceasta facilitate

Acest proiect este Beta , si inca nu obtinut aprobarea lui Razr , vom anunta cand se obtine aprogarea

Pentru ajutor , contactati-ma pe id-ul de messenger : morpheus_samp

Folositil cu grija , si bafta la vanzari de licente

Edited by morpheus

Kamicazes :-W.. nu e evident?

nu merge linku ala, zice ca the files are actualy unavaible ..

si vin ca o completare pt instructiunile lui morpheus: cand gasiti fisierul dati intai extract pe desktop, astfel veti avea un back-up in cazut unui dezastru :)

Edited by GBS

November a reusit , in final , a facut poarta pt Sl

Eu voi face instructiunile de instalare

Totul emrge foarte bine , nu are buguri , si se vede bine

Se vede paorta , dar s epoate trece prin ea

Fisiere necesare:

IMGTool - http://www.megaupload.com/?d=26QQ3K6F

Fisierul ce trebuie inlocuit - http://www.megaupload.com/?d=27DW29VQ

Instructiuni de instalare :

ATENTIE!!! : Inainte de a incepe procesul , Inchideti Gta San Andreas , aplicatia SAMP si orice folder din gta san andreas pentru a nu avea erori.

1. Deschideti ImgTool

2. Selectati din meniul File , optiunea Open

3. Cautati in folderul cu gta san andreas , in folderul models , fisierul gta3 , apoi deschideti-l

4. Apasati tasta F2 (de pe tastatura) si scrieti in casuta : vegass_5.col

5. Dupa ce ati gasit fisierul vegass_5.col , dati click dreapta si selectati optiunea Replace

6. Selectati fisierul vegass_5.col care lati downloadat mai devreme si dati open

7. Selectati din meniul Commands , optiunea Rebuild Archive (v-a dura cam 1 minut jumate - 2)

8. Dupa ce s-a terminat , inchideti aplicatia Img Tool

Cam atat trebuie facut , dupa ce inchideti Img Tool , puteti intra in gta san andreas

Inca o sa vedeti poarta , dar o sa puteti trece prin ea

Prin ziduri sau altele nu veti putea trece

V-a rugam insistent sa nu abuzati de aceasta facilitate

Acest proiect este Beta , si inca nu obtinut aprobarea lui Razr , vom anunta cand se obtine aprogarea

Pentru ajutor , contactati-ma pe id-ul de messenger : morpheus_samp

Folositil cu grija , si bafta la vanzari de licente

Acest lucru este total INTERZIS ! . RazR nu cred ca va aproba niciodata asa ceva pentru ca nu este modificare din "script" (modificare de scripterul serverului "RazR") , ci modificare personala a "serverului" ca sa zic asa . Deci doar voi (Cei care instalati modul) vedeti aceasta schimbare ...

In concluzie , rog sa nu instalati acest mod , este in defavoarea altor playeri care nu pot trece prin acea poarta . In acelasi timp ...ar putea incepe abuzurile (din partea voastra, cei care aveti modul instalat) la wanted (va puteti duce acolo cu masina sa va ascundeti ... etc) iar politaii nu pot intra acolo dupa voi . .

Sunt total CONTRA cu aceasta metoda de disparitie a acelei porti .

mdea , cer drept , mam gandit la asta

de aceea am spus acolo clar : "Acest proiect este Beta , si inca nu obtinut aprobarea lui Razr , vom anunta cand se obtine aprobarea"

Pana vom remedia situatia , v-a rog insistent sa nu folositi poarta , eu unul opresc totul de acum pana la aprobare

Cine foloseste poarta fara acordul liderului sau pana nu obtinem acordul lui razr , rog pe shlomy sa-l sanctioneze cu fw

Cine a facut backup , sa il posteze aici v-a rog

Ca metoda preventiva , am scos linkurile de download , cei care deja au luat , nu le folositi

Edited by morpheus

teme teme.. daca vreti va extrag eu fisierul original si il uploadez ca vad ca unii nu au facut backup.. eu nu am mai instalat din cauza problemei de vineri... nam chef sa stau 2 zile sa instalez sa :))