Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

iam dat startlesson unui barzini care mia zis ca are sedinta ... si sa luat mastertrap de mine si mia dat fpunish 100/60

Urat ... X_X . Totusi MadeMan, aveam foarte mare incredere in tine ca respecti regulamentul dar vad ca ... nu :( . Daca e Barzini ce ? poate sa arda sa moara sa faca ce vrea , nu dai /startlesson decat la "elevii" cu care dai teste (Flying,Driving sau Sailing) . Imi pare rau pentru tine . Succes in continuare

ON : Back from match . :( . Urat ... Ce-mi place este ca si-au luat stelistii niste bulane peste ceafa de toata frumusetea :X:X

Shlomy imi cer scuze daca tiam cauzat vreo problema da stiam ca avem o datorie fata de ei si iam dat startlesson ca a zis ca nu are masina si ca trb sa se duca la sedinta ... da in 3 min iam dat stop :((

Succes Made ai fost un tip de treaba!

Shlomy te rog daca poti sa pui sedinta seara deoarece in timpul zilei mai suntem si noi plecati,de exemplu eu ma duc la dentis:| si cred ca mai sunt si altii,dar seara cred ca nu este nici o porblema!

Sper sa o pui seara!Multumesc!

Dre... dce esti on dar afk mereu.. am pierdut vreo 4 oameni azi dimineata :|

aoleo... nici sa dorm nu ma lasi, :))) cand dai testul cu cineva si nu e rank 3 on, ai aici un topic "Licente ce trebuiesc atribuite" poateaza acolo si le dau eu sau un rank 3 cand intram in joc.

Sall all.

Edited by DrDre