Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Am iesit si eu , Noapte Buna !

Noapte buna!

EDIT: Ma duc si eu sa ma culc. Noapte buna!

EDIT: Buna dimineata! Ma duc la scoala...Bafta!

Edited by tibyy

Buna dimineata! Imi cer si eu scuze pentru inactivitatea din ultimele zile, dar mi s-a stricat pc-ul si am fost nevoita sa il duc la reparat ... timp in care nu am avut cum sa intru.

Avand in vedere ca SuperDry.JPN era in perioada de teste si a avut plangere in acest topic, plangere pentru DM si limbaj, aceasta va fi demis (60 FactionPunish), picand testele pentru limbajul si comportamentul de care a dat dovada. Am spus clar ca nu trebuie sa aveti nicio plangere la adresa voastra cat timp sunteti in perioada de teste pentru ca automat o picati.

Salut all,bafta all....scuze celor cu care m-am certat,imi pare foarte rau,bafta in continuare tuturor.

P.S: Mersi ShlomY pentru sansa data,am irosito :(.

Salut all,bafta all....scuze celor cu care m-am certat,imi pare foarte rau,bafta in continuare tuturor.

P.S: Mersi ShlomY pentru sansa data,am irosito :(.

Bafta Super....succes in continuare :|

►Nick: SillenceKill

►Level: 22

►Rank: 1

►Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 04.02.2011 15:11

►De ce doresti sa pleci din School Instructor?: Vreau sa incerc sa intru intr-un departament.

►Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru School Instructor pt minim 2 saptamani: Da

►Alte precizari?: M-am simtit foarte bine ! respect all! sper sa ne revedem si alta data!

Cretzule,pacat ca pleci,ma-m simtit super alaturi de tine,pacat ca nu ai mai intrat,Succes in continuare :)