Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Back de la scoala,ce faceti ?

Cautam clienti!! tu??

Wb! S-a terminat furtuna :D/

Re!! Ne auzim in game!!

LA mine abia acum incepe!! Sper sa nu se ia netu la sedinta!! Tot asta ma rog :))):))

Edited by Bratu

Un cowboy isi petrecuse mult timp intr-un bar cand s-a hotarat ca e vremea sa se indrepte din nou inspre munti. A iesit pe usile batante si a observat numaidecat ca-i disparuse calul. A intrat din nou in barul aglomerat si a spus:

- Bun, mai consum o bautura, si daca nu-mi va fi inapoiat calul pana atunci, se va intampla si aici acelasi lucru care s-a intamplat si in Kansas.

Auzind acestea, cativa cowboy au iesit in fuga din bar si s-au intors in pret de cateva minute sa-i spuna ca i-au gasit calul.

Pe cand se pregatea sa plece, barmanul l-a oprit sa-l intrebe:

- Scuzati-ma domnule, dar ce s-a intamplat in Kansas?

- A trebuit sa merg pe jos pana acasa.

Buna dimineata, FunkkY !

Nick: .Robert.

Level: 22

Rank: 3 (senior instructor)

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) Aproape 3 luni

De ce doresti sa pleci din School Instructor?: Vreau sa incerc si altceva.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru School Instructor pt minim 2 saptamani: Da

Alte precizari?: Shlomy multumesc pentru ca mi-ai oferit sansa sa fiu in School Instructor,m-am simtit minunat.

Pacat ca pleci, ai fost un coleg foarte de treaba si muncitor. Sper sa te simti mai bine acolo unde vei merge.

:-H

Edited by Tibyy

Neata colegi! .Robert. nu am apucat sa te cunosc foarte bine, dar in aceste 4 zile de cand sunt eu in SI mi-am facut o impresie buna despre tine! Bafta in continuare!!

=))))))) pai ce sa tac mna,mie imi place sa nu tac ^^:))

Ai vazut,peste tot m'am bagat=))

De ce imi dai - ?

Scuze cred k ti-am dat din gresala!! Sorry!! Nu prea dau - decat la reclamatii sau ceva!! Acum am dat din gresala!

P.S: Acum am vazut ca si tu mi-ai dat!! Nu are rost sa ne certam pe chestiile astea! Sincer pe mine nu prea ma intereseaza + sau -

Salutare tuturor, merge netu <:-P:D:D. La multi ani Symona si tuturor celor ce poarta numele de Constantin, Elena si derivatele acestora

Salut, Alpha !

La multi ani tuturor care isi serbeaza astazi ziua, la multi ani mie :X

La Multi Ani, Symona!! Sa traiesti mult si bine! :*:*:*:*

Salutare tuturor, merge netu <:-P:D:D. La multi ani Symona si tuturor celor ce poarta numele de Constantin, Elena si derivatele acestora

Bine ai revenit Alpha!