Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

da am luat ban pentru transfer ilegal dar nush dc.Eu am avut un cont kmpionu05.Ieri am luat unban si aveam 1.4kk.Stiind ca nu pot sa tranfer banii de pe contul kmpionu05 pe contul BvAsaSin pe acelasi ip l-am rugat pe rekill sa ma ajute.Am intrat pe kmpionu05 si i-am dat transfer cu banii.Apoi am iesit si am intrat pe contul BvAsaSin ca sa imi dea transfer.Dupa ce mia dat transfer am primit amandoi ban permanent

Edited by kmpionu05

da am luat ban pentru transfer ilegal dar nush dc.Eu am avut un cont kmpionu05.Ieri am luat unban si aveam 1.4kk.Stiind ca nu pot sa tranfer banii de pe contul kmpionu05 pe contul BvAsaSin pe acelasi ip l-am rugat pe rekill sa ma ajute.Am intrat pe kmpionu05 si i-am dat transfer cu banii.Apoi am iesit si am intrat pe contul BvAsaSin ca sa imi dea transfer.Dupa ce mia dat transfer am primit amandoi ban permanent

Normal ca ii ilegal. N-ai voie sa transfer bani de pe un cont pe altul.

Edited by Shobo

da dar eu i-am dat transfer lui rekill si dupa mia dat el transfer mie cand am intrat pe cont.aici nu stiu dc am luat ban.transferurile nu s-au facut pe acelasi ip

E același transfer ilegal doar că indirect, adică cu ajutorul unui jucător, acesta fiind Rekill.

*Succes în continuare Santiago și BvAsasin.