Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Băieți și fete, împreună cu M.Andrei am hotărât că de astăzi înainte trebuie să vă învățați să scrieți cât mai corect din punct de vedere gramatical, să vă exprimați gândurile corect și fără limbaj de messenger: cf?, bn, u?, etc.

@, - Draga domnule Liq, este o idee foarte buna. De multe ori nu te poti intelege cu cineva pentru ca nu se exprima corect gramatical. Acum, ce sa facem, unii asa s-au obisnuit. Dar ar fi foarte bine sa va exprimati corect gramatical.

Salutare baieti! Eu ma pun la culcare, sunt destul de obosit. Se pare ca m-am acomodat foarte repede in School Instructors, sper sa-mi petrec tot timpul cat voi juca B-Zone in aceasta minunata factiune. Spor la vandut licente tuturor. Nu uitati ca maine avem activitate.

Buna seara.Sunt noul vostru coleg, Ionii. Sper sa ma acomodez foarte repede si sa-mi fac prieteni noi. Mult succes la vandut licente !!

Bine ati venit !

Ca de fiecare data ne bucuram ca putem colabora cu noi colegi ! Daca aveti intrebari/nelamuriri nu ezitati sa intrebati colegii de rank mai mare !

Astăzi la ora 12:30 avem prima probă din cadrul Jocurilor Olimpice de Vară. Nu ne-am înscris pentru a câstiga bani sau pentru a demonstra că suntem nu ştiu cine cum fac alţii, probabil nici n-am avea şanse să ocupăm o poziţie bună având în vedere că facţiunea este formată doar din jucători care sunt noi pe comunitate, fără prea multă experienţă. Aş putea să pun doar jucătorii vechi din facţiune care au ceva mai mult experienţă şi ştiu să se descurce dar ne-am înscris facţiunea, nu doar o parte din ea, de aceea toţi veţi avea ocazia să participaţi la această Olimpiadă.

Nu mai are rost să vă spun cum să vă comportaţi şi alte cele deoarece ştiţi că v-am mai spus şi am văzut că am reuşit să trecem fără probleme peste toate activităţile care le-am avut.

Mergem la Olimpiadă pentru plăcerea de a participa, nu pentru bani şi nici pentru faimă.

*Vedem mâine înainte de probă cine vrea să participe.

Edited by M Andrei

MCB a primit toate licențele http://imgur.com/a/lZRMC.

Toothpaste a primit licenta pentru fly. => http://imgur.com/GT494AQ

Mi s-a explicat de 10 ori. Pe aceasta pagina sunt doar pozele de la liq, am crezut ca nu trebuie sa anunt. Nu-i nimic, nu am dat nimanui in cap, deacum stiu. Ty pentru corectitudine.

Să știți și restul care nu știți. Eu nu am anunțat pentru că am rank mare și nu mai sunt nevoit să anunț când dau licențe. Însă voi trebuie să anunțați întotdeauna când dați licențe și să nu vă uitați că eu anunț sau nu. Sper să nu mai făceți această greșeală nimeni.

Am zis ca am inteles , ma gandeam si inainte sa dau ca trebuie anuntat dar nu am mai verificat. Atata galagie pentru o amarata de licenta. WTF

Am văzut că tu ai înțeles dar am scris și pentru restul care nu știu să NU repete greșeala ta.

Am văzut că tu ai înțeles dar am scris și pentru restul care nu știu să NU repete greșeala ta.

Si tu nab, chiar daca ai rank 5 cand ii dai licenta unuia care e la "Licente care trebuie atribuite" trebuie sa anunti.De unde stie Andrei ca licenta nu e a ta, sau ceva de genul.

Salutare, acum am ajuns la noul meu domiciliu, un apartament in Timisoara. Foarte frumos, sper sa ma acomodez repede.

# - N-am mai intrat de 2 zile in joc, de abia astept sa va revad pe toti si sa vorbesc cu voi.