Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Ce ziceti sa faceti fiecare o scurta descriere a verii care tocmai se apropie de final ?

Incep eu: Odata cu terminarea scolii , am plecat cu parintii in Grecia o saptamana. In acea saptamana m-am cam plictisit. Am revenit si am avut antrenamente in fiecare zii. Stiti si voi monotonia zilnica, seara in oras pana tarziu , dimineata trezit devreme. Dupa ce a mai trecut ceva timp am plecat in cantonament la mare , aici chiar a fost TARE ! Si iata-ma in ziua de azi cand stau si scriu aceste randuri.

Sunt curios ce a-ti facut voi.

Ce ziceti sa faceti fiecare o scurta descriere a verii care tocmai se apropie de final ?

Incep eu: Odata cu terminarea scolii , am plecat cu parintii in Grecia o saptamana. In acea saptamana m-am cam plictisit. Am revenit si am avut antrenamente in fiecare zii. Stiti si voi monotonia zilnica, seara in oras pana tarziu , dimineata trezit devreme. Dupa ce a mai trecut ceva timp am plecat in cantonament la mare , aici chiar a fost TARE ! Si iata-ma in ziua de azi cand stau si scriu aceste randuri.

Nu te mai lauda ma :))).

Eu unu am stat mahmur mai mare parte a verii :))

Buna idee Prici..Pai eu am stat in prima parte a vacantei acasa, dupa acea am fost in Bulgaria la mare unde am stat o saptamana, am mai mers prin Dunare dupa aceea cateva zile, dupa care acum sunt in cantonament in Busteni, voi reveni duminica viitoare in Bucuresti acasa(acum sunt pe telefon). Si o sa mai urmeze probabil sa plec in Italia la verișorul meu. Ceilalti ce ati facut ? :D

Nu te mai lauda ma :))).

Eu unu am stat mahmur mai mare parte a verii :))

Buna idee Prici..Pai eu am stat in prima parte a vacantei acasa, dupa acea am fost in Bulgaria la mare unde am stat o saptamana, am mai mers prin Dunare dupa aceea cateva zile, dupa care acum sunt in cantonament in Busteni, voi reveni duminica viitoare in Bucuresti acasa(acum sunt pe telefon). Si o sa mai urmeze probabil sa plec in Italia la verișorul meu. Ceilalti ce ati facut ? :D

Nu mai găsiţi motiv de +1?

Am spus că aici discutaţi doar probleme legate de SA:MP sau facţiune.

Cat costa un elegy fara hidden?

Asta o consideri tu problemă? În primul rând puteai să pui această întrebare şi în joc. În al doilea rând există un topic în care se vând maşini, te poţi orienta de acolo.

Este ultimul avertisment şi trec la sancţiuni.

Edited by F4L Andrei

Vouă vă merge să vă conectați pe server?

Mie nu îmi apare tabul să îmi scriu parola, oare de ce?

Poate se logau într-un timp cu tine mai mulți jucători și era lag.

Și așteaptă mai mult, poate să apară după 20 de secunde.

Ba baieti mi-a murit Laptop-ul,am dat overclock la CPU iar vremea era calda si s-a luat curentul de la Hotel si o revenit inapoi intr-o secunda si numai vad ca s-a oprit incerc sa-l deschid si nu raspundea i-am pus alta baterie care era incarcata...... nimic......o facut scurt-circuit si o rezistat din 2002 pana acum

R.I.P Lenovo

Acum sunt pe Laptop-ul lui maicamea si am pus GTA:SA la instalat + ca Harddrive-ul nu-l pot recupera.

Ba baieti mi-a murit Laptop-ul,am dat overclock la CPU iar vremea era calda si s-a luat curentul de la Hotel si o revenit inapoi intr-o secunda si numai vad ca s-a oprit incerc sa-l deschid si nu raspundea i-am pus alta baterie care era incarcata...... nimic......o facut scurt-circuit si o rezistat din 2002 pana acum

R.I.P Lenovo

Acum sunt pe Laptop-ul lui maicamea si am pus GTA:SA la instalat + ca Harddrive-ul nu-l pot recupera.

Tu dai overlock pe vremea asta? Mai bine sa faca scurt decat sa arda. Gandestete asa, tu daca mananci mai mult decat poti, iti vine rau, dai pe afara, crezi ca un procesor poate sa reziste? mai ales daca stai mult pe el.

Stiu ba da nu eu eram pe Laptop era un prieten care se juca NFS:Underground 2 si o zis ca are laaaag asa ca o dat overclock,eu credeam ca rezista daaarr n-a mers :((((( R.I.P My Laptop :(((((

Dar No Problem ca mai am un Laptop.Dar mie mila de Laptopul vechi.