Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Cine dorește să facă un pic de reclamă celor 2 topic-uri de tutoriale create de mine și Vladyyyyy în limba română și engleză pentru ca mai mulți oameni să vadă și să cunoască din timp ceea ce au de făcut la test, puteți să vă puneți la semnătură exact cum am și eu (uitați-vă la semnătura mea despre licențe).

Cine dorește să facă un pic de reclamă celor 2 topic-uri de tutoriale create de mine și Vladyyyyy în limba română și engleză pentru ca mai mulți oameni să vadă și să cunoască din timp ceea ce au de făcut la test, puteți să vă puneți la semnătură exact cum am și eu (uitați-vă la semnătura mea despre licențe).

Acum imi pun, orice pentru clientii nostrii dragi. 8->

Scuze ca ma bag, dar in poza apare in Chat "Luigi has murdered you ..... ". Plus ca se vede din mini-map ca e la CNN SF.

Da? În modul ăsta mă arunc în faţa ta cu low HP şi spun că ai făcut DM pe mine şi te demit, îţi convine?

Primeşti faction warn pentru post aiurea pe forum.

Colegi, pentru a nu se mai repeta cazuri cu posturi aiurea sau inutile pe forum cum a pățito, vă sfătuiesc dacă aveți ceva de comentat împotriva unei decizii sau de adăugat un comentariu la o imagine, etc, din alte topic-uri, apăsați pe butonul "MultiQuote", veniți aici la Discuții și apăsați pe butonul "Reply".

Și mai puțin cu posturi de genul: mă bag la somn, bună ziua, noapte bună, etc. Dacă aveți de discutat un subiect sau probleme și nelămuriri postați aici, dacă nu, evitați posturile inutile.

Edited by Liq

Bine ai venit!

Bine ati venit toti cei noi!

Bun venit celor noi!Daca aveți întrebări/nelămuriri întrebați un rank mai mare.

Activitatea în joc contează mai mult decât activitatea de la discuții.

Dacă aveți clienți străini care nu se descurcă la teste, puteți să îi îndrumați aici.

Dacă aveți clienți care nu se descurcă la teste, puteți să îi îndrumați aici.

Am văzut că mulți nu știu armele din GTA San Andreas și Safe Zone-urile.

Aici aveți toate armele din GTA San Andreas:

Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher.

Aici aveți toate Safe Zone-urile:

Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rentcar LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, GarbageMan, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place si Jail-ul, Materials get/deliver.

Vă recomand să le învățați sau să le notați pe o foaie care să o aveți la îndemână.

Spor la vândut licențe!

Bun venit celor noi !

Daca aveti nelamuriri in legatura cu ceva nu ezitati sa intrebati un rank mai mare.

Spor la licente !

Edited by Ionii

Vezi că are level 2.

Nu postati pe Black list persoane sub level 5.

Verificați prima pagină înainte să postați ceva.

Salut, cei noi sunt scutiti de raport?

Eşti nou în facţiune dar apreciez dacă postezi şi primul raport de activitate, nu e obligatoriu în prima săptămână să ai minim 30 de licenţe pentru că e greu până te obişnuieşti cu toate şi faci multe greşeli. De săptămâna viitoare vă puneţi toţi pe treabă.