Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Nick: Adryan. Rank: 2 - Instructor Propunere: Propun ca toti rank 4+ care ne explica despre testele la licente EX(daca are voie sa zica mitraliera, sau pistol, sau daca rpg si flowers se pun la arme, sau nightstick, daca are sau nu voie sa dea ESC la testele pentru licente, si alte chesti ca astea) sa tina o sedinta cu liderul si subliderul si sa discute despre astea, eventual sa se anunte si intr-un topic chestia asta deoarece fiecare rank 4+ spune altceva. Eu stiu ceva, cei care au intrat acum stiu altceva si tot asa. Sa fie unele lucruri clare pentru toti.

Deja exista o "sedinta", dar nu in joc, unde Liderul,subliderul si rank 4+ vorbesc despre asa ceva. Toti Rank 4+ va explica la fel doar ca nu toti intelegeti in totalitate ceea ce vor sa spuna (daca nu intelegeti ceva nu va feriti sa intrebati iar). Nu doar rank 4+ trebuie sa va dea explicatii, orice membru care are ceva experienta in factiune si caruia i sa mai explicat ceva poate sa dea un raspuns dar sa fie sigur ca ceea ce spune este corect.

Edited by TepaN

Primul meu post aici, in sfarsit, vanez sa intru aici de cand aveam nivel 8. Dar am reusit!

Visul tau, in sfarsit a fost ascultat, welcome :D

Se face cam tarziu asez pozele de la raport si dupa ies,

Noapte buna!

Salutare colegii si colegele, am fost si eu putin pe afara.

Ma duc sa mananc ceva si ne auzim in-game.

Ce faceti?

Eu am iesit, mi-a ajuns pentru seara asta. Ne auzim maine in game.Noapte buna.

Sticky, o sa intru si eu maine de pe pc pe acel link. :*

Incercaţi să nu mai postaţi "am ieşit, noapte bună" sau altele.Aici postaţi doar dacă aveţi probleme/întrebări legate de joc/server.

Mda, se pare ca cineva are ceva cu serverul ... a-ti observat la inceput cum creste accounts ? :)) E aiurea tare ... sper sa isi revina cat mai repede.

Da, sunt cateva restarturi, dar nu cred ca il mai la`s pe sleep in urmatoarele zile pana nu isi revine serverul complet, mda pana atunci haideti in game sa vorbim acolo ;)

Sa dea domnul si maica domnului ce s-a intamplat lu` bunicul meu sa ti-se inample tie inzecit,esti pusti,problemele personale nu pot fi programate,jocul e joc,tie oameni care fac DM La event,esti pusti ma repet si o sa repet la infinit,admini ar trebuii sa gandeasca pozitiv,nu sa dea dreptate unui copil care nu are nici o grija,ii da mami cu tati banuti de mancare il doare undeva,eu trebuie sa intretin familia.Pacat de tine Andrei,aveam alta parere de tine,dar te-ai dovedit a fi un om de doi bani din punctul meu de vedere,scuza-ma ca iti spun dar asta este adevarul. PS: O Seara Placuta in continuare si cei care au ramas aici aveti grija sa nu se intample ceva in familie ca va da fw ca na este boss si copil:-j

Îmi pare rău gândeşti aşa, din asta denotă ce oameni există pe această lume. Chiar îmi pare rău de voi..
Nu ştiu cine gândeşte ca un copil, nu ştiu de ce n-ai curaj vorbim şi cu Kelton, vedem şi părerea lui.
Băi băieţaşule, tu nu înţelegi nu pot sancţiona doar din vorbe? Adică scuză-, nu mai îmi bat capul, nu are rost. Până la urmă tot tu gândeşti ca un copil, tot tu nu încetezi.
Mult succes, ai grijă de tine!

E problema lui. Dar daca e chiar asa cum a spus el cu problema aia de familie,imi pare nespus de rau pentru el.Dar na... asta-i viata. Si cu bune si cu rele.

Da,ciudat cum s-a manifestat,dar nu inteleg de ce a iesit?

Asta e, acuma hai sa facem 3 pagine despre el cum a facut acest lucru in School Intructors, mai bine nu mai criticam si il lasam sa isi desfasoare acest joc singur cu propriile lui reguli. Bun, gg Noreo pentru frana de mana =]]