Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Te-ai saturat de?

Versiunea rank1!

• Te-ai saturat sa fi la 3:00 noaptea online sa nu fie nici un rank2+ on si sa nu ai dovezi pentru a posta la Licente care trebuie atribuite.
  • Te-ai saturat sa nu gasesti un rank2+ online.
  • Te-ai saturat ca clientul sa zica ca vrea un rank2+ pentru teste.
  • Te-ai saturat asteptandu-l pe Andrei sa-ti dea rank-up

Atat.

NU stiu cand ai stat tu panala 3 dimineata sa dai licente si nu a fost rank 2 , tin sa te anunt ca nu e noapte sa nu stau eu cel putin pana la 3 4 si arturo sta foarte mult si teo .. ma prins si 10 11 dimineata a doua zi pe server cand vroiam sa ma bag la somn si inca dadeam licente la rank2 cu vladyyyy.

Cat despre porsturile la topicul cu licente care trebuiesc atribuite nu te-am vazut activ acolo deloc asa ca nu cred ca ai intalnit tu cazuri ... sa nu mai dramatizam ca nu e cazul . Cu totii am fost rank1 si nu a fost chiar asa.

NU stiu cand ai stat tu panala 3 dimineata sa dai licente si nu a fost rank 2 , tin sa te anunt ca nu e noapte sa nu stau eu cel putin pana la 3 4 si arturo sta foarte mult si teo .. ma prins si 10 11 dimineata a doua zi pe server cand vroiam sa ma bag la somn si inca dadeam licente la rank2 cu vladyyyy.

Cat despre porsturile la topicul cu licente care trebuiesc atribuite nu te-am vazut activ acolo deloc asa ca nu cred ca ai intalnit tu cazuri ... sa nu mai dramatizam ca nu e cazul . Cu totii am fost rank1 si nu a fost chiar asa.

Am dat niste exemple, nu e exact ce scrie acolo dar sunt intalnite de cei de rank1.

Pentru cei care nu stiu CNN LS a fost mutat langa Hotdogul de la plaja LS. E peste drum, iar "i"-ul e pe scari la cladirea de acolo

Super!

O modificare mai buna, mereu cand deadeam curba in jos ba tragea unu ba mai intra unu in mine, infine noapte buna ma duc la somn!

• Trainee Kitty00 - nu ai minim 5 zile în facţiune

25.11.2013 19:55 School Instructor

A intrat in factiune

Duminică a fost 1 decembrie, la ora 20:00+ a fost făcut postul, deci, teoretic aş avea în jur de 6 zile în facţiune.

Nu mă doare pe mine de $1.000, doar atenţionam că nu aţi făcut calculele corect :D (şi nu doar la mine). Chiar nu mă interesează banii, dar îmi place mie să critic oamenii :))

25.11.2013 19:55 School Instructor

A intrat in factiune

Duminică a fost 1 decembrie, la ora 20:00+ a fost făcut postul, deci, teoretic aş avea în jur de 6 zile în facţiune.

Nu mă doare pe mine de $1.000, doar atenţionam că nu aţi făcut calculele corect :D (şi nu doar la mine). Chiar nu mă interesează banii, dar îmi place mie să critic oamenii :))

Uită-te pentru ce dată a fost evidenţa făcută. Tu nici nu erai în facţiune atunci.

Edited by F4L Andrei

Buna seara Instructori! Sunt noul coleg, pentru cei ce azi nu m-am vazut in game. Sper sa ma acomodez cu lucru factiunii si desigur cu voi. Cred ca nu vom avea conflicte cu nimeni.

Edited by Kasper

Bun venit celor noi în facțiune. Învățați bine testele, prețurile, zonele safe, armele, etc. Încercați să nu prea dați licențe până nu dați simulare cu rank 4+, până atunci puteți să mergeți cu rank 2+ să asistați la teste.

Bun venit tuturor celor nou intrati in School Instructors!

Dupa cum a spus "Incercati sa nu dati licente pana nu dati simulare cu rank 4+". Invatati sau scrieti-va pe o foaie safe-zone,armele si uitati-va pe "Greselile fregvente ale instructorilor",iar pentru orice nelamurire/intrebare nu ezitati sa intrebati un rank mai mare pe /f .

Pentru cei care nu stiu unde se gasesc safe-zone :

Pay'n'Sprayuri, Tuninguri , CNN-uri , Bănci, Rentcars, Farms, Truckers, Benzinării, Gunshopuri, GarbageMan, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place, Jail-ul, Materials Get/Deliver.

Edited by Ionii

Aveți șansa de a câștiga săptămânal $20.000 în cadrul acestui event http://forum.b-zone.ro/topic/174404-concurs-instructorul-zilei/ organizat de primarul serverului @@GF Vlad. Tot ce trebuie să făceți este să aveți într-o săptămână cele mai multe licențe și să le postați în acel topic când va zice primarul. Nu ratați șansa :) asta în caz că doriți să făceți și voi niște bani.

Edited by Liq

Aveți șansa de a câștiga săptămânal $20.000 în cadrul acestui event http://forum.b-zone.ro/topic/174404-concurs-instructorul-zilei/ organizat de primarul serverului @@GF Vlad. Tot ce trebuie să făceți este să aveți într-o săptămână cele mai multe licențe și să le postați în acel topic când va zice primarul. Nu ratați șansa :) asta în caz că doriți să făceți și voi niște bani.

Si cand mai putem posta? :-W

Daca stiam postam eu dar na