Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Welcome celor noi la fel ca si Urata de Lauraa si eu dupa 00:00 noaptea uneori voi fi prezent sa va ajut cu tot ce tine de School Instructors multa bafta tuturor si aveti grija sa nu faceti prosti ori ce intrebare aveti ma puteti intreba

Servus! Are si iepurele o problema :( , mi-am reinstalat windowsu,xp,mai si nu stiu ce sa fac,am descarcat ultima versiune de samp:http://www.sa-mp.com/download.php , aia cu 0.3 z,deci intra,am bagat si 0.3 x,am intrat pe RPG.B-ZONE.RO,si imi zice ca serverul nu raspunde! sunt unele servere care imi merg,altele care imi zic ca versiunea mea este invalida.!!! ce sa iii fac ?:| ca ii fac vant pe geam iediaT!

Servus! Are si iepurele o problema :( , mi-am reinstalat windowsu,xp,mai si nu stiu ce sa fac,am descarcat ultima versiune de samp:http://www.sa-mp.com/download.php , aia cu 0.3 z,deci intra,am bagat si 0.3 x,am intrat pe RPG.B-ZONE.RO,si imi zice ca serverul nu raspunde! sunt unele servere care imi merg,altele care imi zic ca versiunea mea este invalida.!!! ce sa iii fac ? :| ca ii fac vant pe geam iediaT!

Descarcă de aici versiunea 0.3x.

O mica parte din munca mea de pana acum.

Aproape nimic in comaparite cu ce urmeaza.

mCtpvaS.jpg

Destul de impresionant. O sa va arat si eu desenele mele,curand.

Felicitari pentru desene si continua tot asa !

Bravo Tepan, continua sa desenezi.

Stie cineva cum se rezolva bugul vizual din SA:MP? Cel in care iti apar strazile negre. Stiu ca trebuie setat ceva la Nvidia Control Panel, dar nu mai stiu exact ce.

Edited by Barbossa

Mda,pai,tot am avut probleme cu raportul de activitate,greselile mele...ca sa fie clar o data si pentru tot deauna,cum fac acel raport cum sortez pozele...niste explicatii....

Pentru fiecare client îţi trebuie o poză la /showlicenses şi câte o poză la fiecare /givelicense.

Raportul îl faci din 2 albume:

• Albumul 1 conţine toate pozele cu /showlicenses şi doar acestea.
  • Albumul 2 conţine toate pozele cu /givelicense şi doar acestea.

Ca şi rank 1, mai trebuie să faci şi câte minim o poză pentru fiecare licenţă, din timpul testului, dar aceste poze nu intră în raport.

Edited by Limitless

Uite Bunny, o sa iti explic foarte clar cum fac eu si in acelas timp iti mentii totul structurat. Mai intai sa zicem ca ai luat un client, ok iti da showlicenses si tu faci poza. Acuma urmeaza sa termini testele si faci poza cand primeste /givelicense ok ? Pana aici sper ca ai inteles. Acuma urmeaza sa te duci in folderul in care sunt pozele si o sa faci urmatoarele, la prima poza dai rename si scrii " Showlicenses 1 ", dupa la pozele cand primeste licente le iei in ordine si le redenumesti " Givelicense 1 ". Si asa faci dupa fiecare client si in acelas timp nu ai cum sa te incurci. Sper ca a fost de ajutor.

Edited by StickyGreen

am o solutie chiar mai simpla. Dupa ce dai un numar de licente intri frumos in folderul de SAMP la ss-uri si le sortezi showlicenses la givelicenses. In ordinea in care le ai incepi sa le numerotezi de la 1 incolo. Si faci asa pe masura ce dai. In felul asta nu te incurci si le ai si cronologic puse

Ca sa iti dau un exemplu asa arata folderul de la ultimul meu raport http://postimg.org/image/mahl38iah/ , folderul showlicenses este exact la fel ca asta.

Salut baietii, vechi si noi membrii School Instructor. Postez din nou aici pentru a va instiinta ca va voi fi iar coleg , cat de curand posibil . Bafta la toti si abia astept sa va revad in joc !

i know from what prici say that he only mentiond boys in his last post,not girls right? then patrii say that there is girls also,i say that patrii is girl also :D that's all :)) i swear i will dont speak in roman :P