Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Bine v-am regasit. adica nici chiar bine ca vad ca s-a dat wipe.ne-am chinuit degeaba sa facem bani.CAED SUNA-MA in joc.Hai Salut

Care economie? Ma faceti sa rad...e un JOC...nu e nimic real..un simplu JOC...daca ar exsta ecnomie cu adevarat...sa dau niste exemple...benzina 1k? adica 1000$?asta in lei inseamna 40 de milioane vechi :|.10$ un /hotdog? asta in lei inseamba 400 de mii vechi!LOL si astia zic de economie pe server?Banii trebuiau sa fie cum erau ca si acum...ce o sa se inample..toti o sa munceasca...o sa fac bani..totul o sa revina la normal...si apoi iar wipe....asta e rezultatul...poate ca nu o sa se mai dea wipe peste 2-3 luni sau chiar mai mult..dar se va da..si asta e cert.Alte preturi:chei pt masina 5000$...sau vor sa spuna ca cumpari masina cu totul?Altceva: Droguri asa scumpe...1k si ceva parca 6grame...nu stiu singur...sa fim seriosi...sunt ele scumpe in RL dar 1k=40 mil LEI...Ar trebuii modificate multe...foarte multe...ca sa se ajunga la o "economie"...sa existe d`astia tip Becali..sau mai stiu eu ce..e normal...inainte de wipe-ul asta...preturile de la GS|LS erauuuu ...erau si atat :| pe langa cele de la GS|SF... mai erau case cu rent 99900(cea de langa hq Cuneo). Totul o sa revina dupa un timp :| sunt sigur si am senzatia ca nu s-a rezolvat nimic definitiv :|.De acord?

no chance sa iau casa, dar am pus cu dubliss si am zis ca luam una lvl 10 sf si apoi o dam la schimb cu una ls sau o vindem :D

mda.. dupa ziua de azi mi-a pierit cheful de tot ce tine de b-zone :|

idem.... mie mi-ar reveni cheful daca in loc de 25k sa zic ca luam la pay sa luam 25-50$ sa fie ma i aproape de realitate ca in realitate daca avem 25000$ suntem bogati :|

cam si mie mi-a pierit chefu de b-zone.se putea sa nu dea wipe ? nu.puteau sa dea wipe la case la altceva,ca la banii altii s-au chinuit.

daca tot veni vorba de bancuri , :D da stiu ca va fost dor de bancurile mele :))))

Bulă se însoară şi, după ceva timp, se întîlneşte cu vechii lui prieteni, care îl întreabă:

- Băi Bulă, cum e nevastă-ta?

- Cum să fie, este marfă, doar că este cam somnoroasă. De cîte ori ieşim pe stradă, cînd vede un bărbat bine, ea mereu spune: "Mamă, ce m-aş culca cu ăsta".

tot cele cu somalezi raman cele mai tari :))):D

Nişte copii somalezi se jucau de-a faţa-ascunselea. La un moment dat, unul dintre ei zice:

- Ha, ha, te-am văzut! Ieşi afară de după mătură!

- Nu-i cinstit, m-au împins ceilalţi afară!

La un sanatoriu în Somalia, se aude o voce:

- Sooorrrăăăă, un păianjen!

- Vin imediat! zice sora, care era ocupată...

Mai trece puţin timp.

- Sooorrrăăăă, un păianjen!

- Vin imediat! zice sora, care era încă ocupată.

Mai trece puţin timp.

- Unde mă tîrăşti, bestie?!

Americanii îi cîntăresc pe somalezi:

- 80 kg! Foarte bine, v-aţi îngrăşat! Următorii 100.

Sper ca v-au placut :D