Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Baftă tuturor celor care m-au susținut și cu care am prietenit cât timp a fost aici (nu și celor care au mai multe fețe, daca mai sunt, gen Arturo). Acum 2 zile voiam să ies singur dar nu m-am putut despărți de această facțiune. Acum chiar mă bucur că am fost dat afară pentru că mă voi putea lăsa de samp și nu îmi voi mai pierde timpul în zadar cu acest joc, văzând în fiecare zi șmecheri care în viitor vor ajunge boschetari (nu toți, doar cei ce se dau mari pe samp).

P.S.: Gândiți-vă și voi că viața reală e mai importantă, eu personal regret că am pierdut atâta timp pentru un joc care nu merită măcar un efort de-al tuturor în loc să fac ceva în viața reală care mi-ar prinde bine.

@ Liq Succes in continuare in ceea ce ti-ai propus sa faci, e pacat totusi ca dupa atata munca si atat timp in factiune sa iesi asa, ai fost si ramai un exemplu pentru multi si cu siguranta numele tau va ramane verde chiar daca ai parasit factiunea/jocul.

@, Sper sa ai parte de toate cele bune in viata reala si sa ai cele mai mari realizari pe toate planurile, imi pare rau ca a trebuit sa ne despartim de tine asa. Pacat ca am pierdut un membru devotat si care a realizat multe aici. Toate cele bune! :*