Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Salut baieti & fete, acesta fiind primul meu post aici, vreau sa va spun ca ma bucur enorm sa fac parte din echipa School Instructor.

Numele meu este Cristi, in timpul petrecut in factiune am apucat sa va cunosc deja pe cativa, pe restu dabia astept sa va cunosc.

Ma bucur ca sunt colegul vostru si cu siguranta vom face treaba buna impreuna.

Am plecat la antrenament, ne auzim mai tarziu in-game. Spor la licente!

Welcome Cristi a.k.a kNNr ! Nu am apucat sa te cunosc prea bine, dar sper sa ne intelgem bine si sa ajungem sa fim prieteni, mult succes in factiune, ne vedem in game.

@, Dublu-post + intelegeti o data pentru totdeauna ca topicul "Discutii" este NUMAI pentru probeleme si nelamuriri referitoate la sv. sau factiune! Vad ca nu va intra in cap, daca mai vad posturi de genul asta voi vorbi cu Vlad sa va sanctioneze, daca nu intelegeti de vorba buna.

Seara buna colegi ! Am o intrebare legata de raportul pe care o sa il postam in cateva ore [...] postam raportul dupa noul model ? Suntem in data de 13/04/2014 si acolo scrie ca se aplica din aceasta data.

@@BDarius, Din cate stiu eu raportul pt. saptamana asta postezi dupa vechiul model, de saptamana viitoare incepeti cu noul model.

Eu am tot raportul aranjat dupa modelul vechi cum spui tu si am intrebat deoarece nu mai am pozele in PC pentru a reface raportul dupa modelul nou, sper sa se posteze si astazi dupa vechiu raport [...] saptamana aceasta avem toti cel putin 10 licente de dat, asa e?

Eu am tot raportul aranjat dupa modelul vechi cum spui tu si am intrebat deoarece nu mai am pozele in PC pentru a reface raportul dupa modelul nou,

sper sa se posteze si astazi dupa vechiu raport [...] saptamana aceasta avem toti cel putin 10 licente de dat, asa e?

Raportul de data asta se posteaza dupa modelul vechi. Scrie in topicul "Anunturi importante" cititi acolo pentru mai multe detalii.

@@BDarius, Am scris şi la "Anunţuri importante" (aici), în topicul unde se postează raportul (aici) şi la "Discuţii"(aici).Dar unora le este prea greu să citească, îi distrage +1 pe forum.

Am citit chiar in ziua in care ai postat, dar din ce am citit am inteles eu unul ca folosim deja noul model din data de 13/04/2014, oricum am inteles din cele spuse de colegi mei si ai mentionat si tu cand ai deschis topicul pentru raport [...] Vlad, am nevoie de -1 chiar =)) .

Daca un player in timpul testului pentru Flying License ajunge la aeroport si din aer da /engine , cum actionez eu ?

Daca scade HP-ul sub 950.0 il pici,daca nu,nu.

Un nou update super tare : http://forum.b-zone.ro/topic/8162-school-instructors-aplicatii-applications/page-417

@, Este chiar mai simplu, te gandesti ca nu e greu sa te loghezi cu datele din joc, nici cont pe forum nu trebuie sa-ti faci, dai la factions si acolo ai foarte clar toate factiunile, ai si logo-urile ai si date despre ele, e mult mai simplu, vezi ce nivel e minim mare si clar, si daca recruteaza, eu zic ca este o inovatie, si este mult mai simplu si pentru liderii factiunilor ca acum nu mai poti face aplicatie in 2 locuri, numai in 1, daca vrei sa schimbi, sa faci aplicatie in alta factiune o stergi pe aia curenta, e mult mai simplu pentru toata lumea.

@@BDarius, Da, vor ramane inchise, aplicatiile se fac numai de pe site-ul RPG.

Pot face multe afirmatii despre acest sistem dar nu aici ca s-ar putea sa supar. Pot face afirmatii din postura mea ca si web developer, ca fost web master dar si din postura unui utilizator simplu si 90% din afirmatii vor fi negative.

Ideea este buna sa zicem dar modul cum au aplicat ideea este dezastruos.

Am mai zis ~40% din cei level 1-10 nu au intrat deloc pana acum pe RPG, pana si mie mi-a luat vreo 2-3 minute sa imi dau seama ca nu trebuie sa fiu intr-o factiune ca sa vad formularul de aplicatii.

Toti care se plangeau de forum se plangeau ca nu stiu sa isi faca cont iar rezolvarea lor este un alt formular?

Ca si lider zici ca e mai bine, eu tind sa te contrazic, e mult mai usor pe forum sa verifici 4-5 pagini de aplicatii si sa dau un find pe nume daca era decat sa dau acum 70-100 de click-uri ca sa vezi fiecare aplicatie in parte. Acum e mult mai greu sa ii descoperi pe cei care copie si pe cei care mint ca inainte dadeau un find pe forum si ii vedeai toate aplicatiile.

In plus eu am probleme vizuale cu formularul, foloseste elemente css care nu sunt compatibile cu moz engine si am probleme la vizualizarea lor. Nu vad ce scriu in formulare.

Salut, dupa ce am reinstalat de vreo 3 ori jocul, am reusit sa-mi bag niste moduri foarte faine :))
Am facut si un video sa va arat :)

Nu stiu de ce are o rezolutie asa scazuta :(

Sper sa va placa:

Spor la licente!

Edited by Porter

Salut, dupa ce am reinstalat de vreo 3 ori jocul, am reusit sa-mi bag niste moduri foarte faine :))

Am facut si un video sa va arat :)

Nu stiu de ce are o rezolutie asa scazuta :(

Sper sa va placa:

Spor la licente!

Fain rau modu, se si strica, are si carplate. E cu install pe orice masina?

Ai mod la sirena de politie si viraj? Vad ca le ai schimbate, se aud, gen real.

Daca-i mod, dami-l si mie te rog fain. :)

Nutu.

E o propunere interesanta, dar te gandesti cand vrei sa mergi regulamentar, nu stii cum scapi un click 1, dai drumu la NOS si aia e, politia dupa colt bye bye permis. Si pe de o alta parte tuning-urile nu ar mai fi vizitate si ar scadea preturile ...

Salut colegilor,uitati am facut si eu o propunere pentru server,http://forum.b-zone.ro/topic/205798-propunere-nos-si-hydra-pe-vehicule/.Spuneti-mi ce parere aveti despre ea,eu cred ca ar fi frumos sa o accepte.

Sincer mie' mi-ar place sa o accepte. Dar dupa parerea mea nu o sa o accepte, cei cu Transfender nu o sa mai faca bani deloc, si atunci nu au mai avea rost business-urile lor.

Sincer mie' mi-ar place sa o accepte. Dar dupa parerea mea nu o sa o accepte, cei cu Transfender nu o sa mai faca bani deloc, si atunci nu au mai avea rost business-urile lor.

Poate o sa gaseasca ei o modalitate (Adminii) sa nu desfiinteze Transfender, oricum propunerea e foarte ok, cu exceptia faptului ca daca o va accepta politia o sa isi faca raportul ( Rutiera ) in jumatate de ora. =))

Salutare tuturor! Eu sunt unul dintre noi vostri colegi sper sa ne intelegem foarte bine. Porter ne dai si noua linkul de download te rog?

Eu nu voi mai intra pe joc pana marti, dar voi urmari forumul .

Spor la licente!

Edited by BS Marmotta