Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Salut all. Maine este cineva on pentru testele de intrare? Imi cer scuze pentru acest post aici , stiu ca nu am voie deoarece nu'mi merge sa dau pm de pe telefon. Nu sunt in seara asta on deoarece nu pot ajunge in seara asa acasa , dar maine de dimineata sunt on. Imi cer scuze din nou pentru acest post facut deoarece inca nu fac parte din School Instructors!

PS : reply,quote un tester care e maine dimineata.

Da-mi un PM cu ora la care vrei sa dai testul maine si voi fi online. Intre timp numai posta aici.

Sper ca a meritat sa faci post aici sa nu dezamagesti, sa fii pregatit.

Edited by GF Lauraa

Da-mi un PM cu ora la care vrei sa dai testul maine si voi fi online. Intre timp numai posta aici.

A dat test logul cu Looney. Pwp.

Mersi mult de quote , dar am facut rost de un laptop si am dat testul cu loney deoarece era singurul liber.

Am trecut testele cu 0.5/3. Cand iau invite?

Mersi mult de quote , dar am facut rost de un laptop si am dat testul cu loney deoarece era singurul liber.

Am trecut testele cu 0.5/3. Cand iau invite?

Probabil cand o sa ai rabdare. Aici nu se face spam.

Neata baietii!!! Am o intrebare pentru voi, fiind nou ...

Deci asa ca exemplu:

Am un client, ii cer /showlicenses apoi anunt pe /f ca e la mine pentru toate licentele, incep testele si acum vine intrebarea:

Dupa ce termina un test din 5 licente, anunt pe /f ca la trecut si apoi incep cu celelalte. Dar eu mai trebuie sa anunt inca odata ca a trecut testele cand vine un rank 2 sa i le dea?

Edited by lexus97

Neata baietii!!! Am o intrebare pentru voi, fiind nou ...

Deci asa ca exemplu:

Am un client, ii cer /showlicenses apoi anunt pe /f ca e la mine pentru toate licentele, incep testele si acum vine intrebarea:

Dupa ce termina un test din 5 licente, anunt pe /f ca la trecut si apoi incep cu celelalte. Dar eu mai trebuie sa anunt inca odata ca a trecut testele cand vine un rank 2 sa i le dea?

Da. Deci sa zicem ca dai weapon si flying. Anunti ca incepe weapon, ca a trecut, apoi, incepe flying, a trecut flying. Dupa ce termini toate testele de dat, chemi un rank2+ si anunti iar ca a trecut.

Bun venit celor noi!Dacă aveţi întrebări/nelămuriri întrebaţi un rank mai mare.

Activitatea în joc contează mai mult decât activitatea de la discuţii.

Dacă aveţi clienţi străini care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.
Dacă aveţi clienţi care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.

Am vazut că mulţi nu ştiu armele din GTA San Andreas şi Safe Zone-urile.

Aici aveţi toate armele din GTA San Andreas:

Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher.

Aici aveţi toate Safe Zone-urile:

Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rent Car LS/LV/SF, Rent Bike LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, Garbage Man, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place, Jail-ul, Materials get/deliver, DMV, Patintball Arena

Vă recomand să le învaţaţi sau să le notaţi pe o foaie care să o aveţi la îndemână.
Şi nu uitaţi, aveţi grijă la aceste geseli deoarece le observăm aproape în fiecare zi.

Spor la vândut licenţe!

Aici postaţi dacă aveţi probleme/nelămuriri legate de joc, nu alte prostii.

Am observat ca in aceasta factiune exista o rautate aparte a membrilor de Rank 2 + (care pot da licentele) fata de cei cu Rank 1.

Astazi m-am exprimat gresit la un ''Anunt'', iar un domnisor din factiune a plecat fara sa-mi explice cu ce am gresit.

In rest e totul ok, sper sa se mai domesticeasca.

Am observat ca in aceasta factiune exista o rautate aparte a membrilor de Rank 2 + (care pot da licentele) fata de cei cu Rank 1.

Astazi m-am exprimat gresit la un ''Anunt'', iar un domnisor din factiune a plecat fara sa-mi explice cu ce am gresit.

In rest e totul ok, sper sa se mai domesticeasca.

Salut. Ti-am explicat cum trebuie sa anunti pentru a fi corect iar tu ai inceput sa faci suferinte de genul: "iti bati joc?". Ti-am spus de 2 ori sa anunti corect insa tu tot gresit spuneai. Ulterior, dupa ce am observat ca nu intelegi, am plecat. E normal. Si eu am clienti!

Daca aveai ceva personal cu mine ii trimiteai direct PM lui Vlad, insa vad ca tie iti place sa suferi mai oriunde.

LUSkqCP.jpg

P.S.: Nu mai posta aiurea aici.

Edited by 4FS DiVaio

@@Untitled, @, DiVaio ţi-a spus să te corectezi şi cum să te corectezi dar tu nu te-ai conformat.Nu a greşit cu nimic că ţi-a spus să anunţi corect, singurul lucru pe care l-a greşit a fost că nu a stat să te lămurească până când anunţai corect.Pe scurt, amândoi aţi greşit.

Dacă mai aveţi probleme de genul îmi trimiteţi un PM, nu trebuie să vă plangeţi peste tot.

Edited by Vladyyyyy

@Ghytza112 Au fost propuneri mult mai folositoare si usor de implementat care nu au trecut, asta nu va trece oricum. Totusi indiferent de propunere si cat de benefica ar fi ea, doar membrii School Instructors au voie sa posteze aici, te rog sa nu o mai faci.

@YukiVicious Nu merge, site,server down, probabil un update sper :)

Edited by GF Lauraa

Bun venit celor noi!Dacă aveţi întrebări/nelămuriri întrebaţi un rank mai mare.

Activitatea în joc contează mai mult decât activitatea de la discuţii.

Dacă aveţi clienţi străini care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.
Dacă aveţi clienţi care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.

Am vazut că mulţi nu ştiu armele din GTA San Andreas şi Safe Zone-urile.

Aici aveţi toate armele din GTA San Andreas:

Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher.

Aici aveţi toate Safe Zone-urile:

Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rent Car LS/LV/SF, Rent Bike LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, Garbage Man, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place, Jail-ul, Materials get/deliver, DMV, Patintball Arena

Vă recomand să le învaţaţi sau să le notaţi pe o foaie care să o aveţi la îndemână.
Şi nu uitaţi, aveţi grijă la aceste geseli deoarece le observăm aproape în fiecare zi.

Spor la vândut licenţe!

Aici postaţi dacă aveţi probleme/nelămuriri legate de joc, nu alte prostii.