Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Se pare ca iar am luat suspend pe forum pana maine :)

DaniDeSteptu este un dulce de bajat cu fusta..

Noroc cu .BiTe. din FBi ca m-a lasat sa ii folosesc contul astea 2 zile...

Asa oameni ?

@ Maine cand intru pe forum vreau sa vad ca ai retras demisia,in caz contrar ai Faction Warn. Nu-mi pasa ca te-ai plictisit,nu pleci.

@ Cand am vazut ca ai scris si tu in topicul acela deja ma gandeam cum am sa te omor. Oricum,ai report p@

Edited by NUSUNTMAYA JELEU

@, Nu maya...imi pare rau ca ies asa...dar nu am ce sa ii fac, nu m-am suparat pe nimeni si nimeni nu s-a suparat pe mine (cred) dar chiar m-am plictisit...am la activ 3 factiuni pasnice (r4 paramedic, r3 sf taxi si r4 aici) chiar m-am plictisit de monotonia aceasta...si vreau sa schimb ceva...cum ar fi un gang.

@@Vipera Vip, report, post sal pa

@, hu, jita !! :O Pleci, huu.

@, dormi

@, care topic :-?:O Ce omor, cine-i maya, cine esti tu :O

Pacat Edison.. Nu te-am cunoscut eu in deajuns ca sa vorbesc prea mult despre tine, dar banuiesc ca esti un om corect, sincer si de treaba. Este alegerea ta, ti-o respect. Iti urez succes in continuare! Sa ajungi ce vrei si unde vrei! Cu respect, Ostropel. ;)

Pff, iar am uitat sa-mi parchez infernusul si a picat in HQ..

Cum credeti ca urc eu toate masinile acolo :P

Bug :X

@ wow, din cauza ta am demisionat?Eu nu cred, am demisionat pentru FW-ul luat pentru un cuvant neinsemnat.Da, trebuie sa recunosc ca si tu ma enervai la culme =)), da acum te-am cunoscut mai bine si vreau sa reintru aici in LV S.I, unde m-am simtit EXTRAORDINAR.

@ nab care imi accepta eventurile :P pwp.

@ pwp draga, mi-e dor de voi grasutii mei(sa nu va puna necuratu sa vad "report" ca va bat).

@ sper sa-mi acorzi o sansa la urmatoarea recrutare, m-am reapucat de joc, sper sa ma iertati de tangentele trecute.

Va pwp frumosii mei, sper sa ne vedem pe /f cat de curand.

Edited by RedGameR

@, post / report / sal / pa

@RDCristian98, asa-i romanuasu' nostru frate, nu poate face un lucru complet sa nu strice ceva. Ideea sa scoata Taraf nu isi are rostul, e vorba de Radio B-Zone, care saracu' nu ii ascultat nici de 5% din membrii comunitatii si ce ne-am gandit...Hai sa scoatem tarafu' sa ne facem noua audienta ca poate ce-stii, avem succes si la Radio B-Zone. Oricine are dreptul de a alege ce doreste sa asculte, in Taxi nu se mai urca nici 50% din cei care se urcau, doar pentru simplu' motiv ca "N-ai manele baiatu?" . Asta e, ne multumim cu ce avem ca n'avem de ales.

@, m-am uitat si eu de curiozitate pe profilul tau.

Probabil, incercand sa fac acel quest si sa iau mapa pentru acesta.

Dar imediat ce am intrat, mi-a sarit in fata scrisul cu galben, modurile. Tu, tu esti ceva ce b-zone nu cred ca a avut vreodata, moduri pe banda.

Mereu mi-am dorit sa stiu / invat cum sa fac si eu, desigur este foarte greu si ce faci tu este... fara cuvinte. Apreciez asa ceva mult de tot si sunt invidios pe ce faci pentru ca eu nu pot face asa ceva.

Nu te-ai gandit vreodata, tu sau renko, pentru ca am auzit ca faceti tot felul de smecherii, sa lucrati la b-zone sau la cineva care sa va aprecieze, care va merita pentru ceea ce faceti, presupun ca pentru modurile care le postati la mod & packs nu primiti niciun leu pe ele ori gresesc si deja aveti o afacere si daca da, bravo voua. Nici nu stiu ce sa mai zic, ma vad atat de slab si incepator in domeniul photoshop si toate cele, nu mai zic ca videoclipurile mele is jalnice pe langa ce fac altii si dorinta de a face ce faceti voi creste din ce in ce mai mult vazand proiectele voastre nesfarsite. :O

GG

Caut un tutorial de mult pe YT pentru a-mi face si eu asa ceva, ai idee?

http://i.imgur.com/D1WNb30.gif