Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

@,You are not allowed to post 1 word in one post,the minium words is 3 to post, be more carefull and Thnaks!

Mihaittzza EX membru School Instructors (14.10.2014 - 13.06.2014) 9 luni frumoase dar nu prea. Au fost clipe frumoase, dar pana la un moment dat. Pentru cei curiosi, da am vandut licente fara test INTENTIONAT. RDCristi , multumesc ca mi-ai aratat adevarata tafata si felicitari Proto pentru ca l-ai invatat ce trebuie sa faca. Eu mi-am dat seama, asa ca mai trebuie sa le dai cateva lectii de spionaj. Multumesc celor care mi-au fost prieteni adevarati in tot acest timp. Respect: Madox, Dragoshelo, Ady si cam atat. Prototype esti o persoana foarte greu de cunoscut, nu vreau sa te judec dar incearca sa ai o relatie mai buna cu membrii tai, cu mine stiu ca ai avut ceva de cand erai membru, dar nu prea imi pasa, vreau sa-ti repet ca nu am stat aici pentru rank-ul tau, din partea ta nu am avut si nici nu voi avea nevoie de nimic, persoana cu 2 fete. ATENTIE! Este doar pararea mea, astept report si tot ce vreti voi. Succes tuturor!

@, bafta camarad ! ;)

Ai grija.

Dumnezo cu tini ;)

@@Roshu, report..

Ce cauti aici, nu stiu :-?

Salut, ce ziceti de video asta?? :-q:-q:-q:-q

http://forum.b-zone.ro/topic/276205-b-zone-tv-street-life/?p=4218676

@,

1) Ai voie sa te pui afk la sailing / flying

2) Pe viitor sa folosesti /timestamp / Ce inseamna? Ora / minute / secunde in dreptul scrisului. CLICK / CLICK & CLICK

3) ESTI NAB :O :O HUUUU

Edited by rTn MaDoXxX

@, are 12 ani, WTF :O

Ce vrei mai mult ???

@, nu conteaza varsta daca gandesti lucid (nu stiu daca si in cazul lui).Am vazut baieti la 12 ani care stiau mai multe decat altii de 15-16.

:)>-

@, stiu ce zici, doar ca majoritatea pustanilor de varsta lui uita sa mai citeasca o carte din cand in cand pentru a imbunatatii vocabularul ala..

Adevarat, sunt unii la 11-12 ani care stiu vorbii corect, dar majoritatea astora de la noi din tara s-au smecherit, de la 9 ani "agata pe FB si prin /sms" gen: ,,vrei sa stai cu mine?".

Nu ma mira...

EU la varsta lor luam bataie daca nu citeam cartea data la scoala pe perioada vacantei, acum s-au modernizat copii... mna

@, post, sal si p@