Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Folosiți topicul acesta doar pentru discuții legate de facțiune. Să nu mai văd post-uri inutile precum „Ce faceți?”, „Mulțumesc”, „Bine, tu?”, etc. E ultima avertizare.

Edited by Domnul Proto

No bun deci, al doilea post aici.

Ce ziceti sa organizam eventurile alea cu "cheta" ;) in fiecare zi?

Gen Par/Impar | Stunt etc, dar pentru participare sa fie necesara o taxa si bineinteles daca doreste cineva sa mai faca o donatie pentru premiu.

Asta o sa fie doar o tentativa, daca nu intelegeti scot paintul si desenez.

Avem 5 participanti si taxa e 2k = premiu 10k.

Ma pot ocupa cu organizara, sa stabilim o ora, cred ca o sa va placa, astept pareri.

@@Gartelas, bafta mai departe my love.

Mi-a facut placere sa dau test-log cu tine si sa te trec.

Un fiu bun si un membru si la fel de bun.

Cu Dumnezo inainte ;)

@, =)))))))))))

MOR !!!! :))))))))))))

Edited by rTn MaDoXxX

A&C in actiune :)))))

SUNT VEDETA PE YOUTUBEE !! SALUTARE YOUTUBE

Sa te abonezi la canalul meu !!!

Va salut copii mei ;):*

Sper sa ne mai vedem pe server. Mi-a facut placere sa fiu cu voi in factiune, sa va am ca si colegi, indiferent de rank.

Sper sa nu va fii suparat, daca da, imi pare rau. Nu am sanctionat pe nimeni, am facut show cu fiecare, sa ne simtim noi bine, sa lasam regulamentul deoparte :)

De 1 an si o luna am fost aici si voi mai revenii. De 1 an si 1 luna am fost coleg cu protonab si nu mi-a parut rau. Imi pare bine sa-mi vad elevii, cei cu care am dat test-log ( @@HG S p L i F F, @, @,@@ICE Cristi, si multi altii ) ca sunt sus si ca m-au ajuns. Imi amintesc ce nabi erati la test-log, cum stateati afk 1-2-3 minute sa citit din regulament ori aveati probleme la net, cat stateati sa raspundeti pentru o intrebare :)))

Mi-a placut sa radem de [ice]cristii, sper sa-mi calci pe urme, sa dau /fvr de 10 ori odata :)) si sa dam toti rob fara sa stie proto :)

Mult succes in continuare, tuturor ! Nu va voi uita ;)

pwp dulce, stit voi unde ;)

Edited by rTn MaDoXxX

@,hai noroc madoxe sau mai bine zis #Talent mergator, cum erai mai demult :)) A venit si timpul sa iti dai si tu demisia vad. Si mie mi-a parut bine ca am fost colegi, cu toate ca eu am iesit din factiune acum 5-6 luni, dar in cele 6 luni petrecute alaturi de tine, Proto, Pyrocel, Roshu si multi altii m-am simtit cel mai bine. La fel ca tine, aceasta facctiune este singura in care m-as intoarce. Si acum imi amintesc, acum un an, cam pe vremea aceasta intrasem pentru prima oara in S.I. Tu erai rank 4 parca sau 3, nu mai tin bine minte, iar incetul cu incetul am progresat cu totii si uite unde am ajuns. Si acum am un gold pe suflet sa zic asa ca nu am mai stat in continuare si chiar mi-as dori sa revin in aceasta factiune :X

Sper sa nu dati report :))

@ rTn MaDoXxX, Bafta frate, stiu ca nu prea am vorbit dar ai fost un coleg bun! Multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine.

P.S; Tot te voi suna sa ma milogesc pentru key la Monster, Nu scapi!

+1 daca simti pentru MaDoXxX ce simt si eu.

@@South Zhao, eh :DCLICK AICI

@, sper sa faci si tu spam cu 10 /fvr si lasa ca o sa razi de cristi :))

@@EmYnEm, okay. Monster si sparrow va ramane pe hq, nu le dau de acolo.

Oricand ma puteti contacta, va voi raspunde, iar daca nu va voi raspunde sau o sa va inchid, va inchid cu un motiv :) si anume: "AM TREABA / NU POT ACUM" :))

Ciao ;)

@, multa bafta in toate ! Sper sa nu uiti ca am fost colegi si sa ramana un loc de "buna ziua" intre noi.Ai fost un coleg de nota 10, m-ai ajutat mereu cand am avut nevoie, multumesc frumos ! Ne auzim in game, nu scapi tu de mine asa usor oricum.Sper ca nu te-am suparat niciodata, chiar daca uneori am glumit pe un ton mai serios, tot gluma a fost si aia.Cu tine am avut mereu ce sa glumesc, nu ti-ai dat arfe de superior si prin chestia asta te-am respectat si probabil ti-am urmat si atitudinea.

Toata stima pentru tine ! :)>-

Edited by Adyyytzu12

@@South Zhao, eh :DCLICK AICI

@, sper sa faci si tu spam cu 10 /fvr si lasa ca o sa razi de cristi :))

@@EmYnEm, okay. Monster si sparrow va ramane pe hq, nu le dau de acolo.

Oricand ma puteti contacta, va voi raspunde, iar daca nu va voi raspunde sau o sa va inchid, va inchid cu un motiv :) si anume: "AM TREABA / NU POT ACUM" :))

Ciao ;)

Bafta mai departe madoxxx. Sper sa ajungi in Hitman si sa realizezi tot ce iti doresti.

NzYSB9t.jpg

Noile mele jucarii

Edited by AshimaPetrisor GOV

Astazi (13.09.2015) voi organiza event-ul promis in factiune si anume "Simon spune". Va astept in numar cat mai mare la ora 21:00.

! Acest eveniment se va desfasura doar daca vor fi prezenti minim 10-12 instructori.

Edited by D r a g o s h e l o o VIP