Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna baieti, numai afk am stat in seara asta, m-am uitat la Titanic, l'as vedea de un milion de ori, un film excelent.

Sentimentalistule.

Noapte bună, ce seară perfectă pentru Titanic, chiar nu îl mai văzusem de mult timp. Aveţi timp până la ora 19:00 să postaţi raportul şi mecanicul săptămânii, mai stau să ascult partydul kiss fm şi ies, baftă.

Maine ce facem?

Buna dimineata!

Acum m-am trezit si eu, imi fac o cafea si intru in joc.

Aveti timp pana la 19:00 sa postati la Mecanicul Saptamanii.

Spor la tractat!

Neatsa,acum m-am trezit si eu,bine zici Daniel cu cafeaua aia ca imi e un rau de mor,ne auzim in game,sau daca nu intru la sedinta ajung 100%

Neata lume, am postat si eu raportul si ma duc sa mai invat ceva pe la matematica ca dau test si nu prea am inteles :|

Music time:

Daniel, iti multumesc nespus de mult ca mi-ai adus aminte de scoala cu melodia asta...ASA SUNA SONERIA la mine la liceu, chiar nu aveam nevoie sa o aud si duminica :@

Daniel, iti multumesc nespus de mult ca mi-ai adus aminte de scoala cu melodia asta...ASA SUNA SONERIA la mine la liceu, chiar nu aveam nevoie sa o aud si duminica :@

Ma bucur enorm ca te-am ajutat sa-ti aduci aminte de scoala, astfel vei putea invata mai bine la matematica, iar un eventual succes la test imi este datorat mie si faptului ca te-am motivat cu melodia pe care o auzi la scoala.

Ma bucur enorm ca te-am ajutat sa-ti aduci aminte de scoala, astfel vei putea invata mai bine la matematica, iar un eventual succes la test imi este datorat mie si faptului ca te-am motivat cu melodia pe care o auzi la scoala.

Bine, atunci iau 5 la test ca sa nu-ti fie datorat tie nimic ;):))

Repet regula pentru 8pool. Fiecare concurent îmi da un PM şi fiecare trebuie să dea 6 reply-uri la acel PM, câte 1 pentru fiecare meci. De exemplu Daniel îmi dă un PM mie: Daniel. 0 - 3 Blue_BlooD, după îmi dă reply tot în acel PM: Daniel. 0 - 3 Titanic şi aşa mai departe până joacă cu toţi cei 6 adversari pe care îi are. Dar ar fi bine să faceţi print screen la fiecare meci şi să puneţi alături de scor poza.