Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Stiu, e frumos sa ai permis, in special primele zile dupa ce il iei.

Tata are o Skoda Superb si a zis ca imi ia Logan pentru inceput, ca oricum o s-o busesc si na, sa nu coste prea mult :))

E bine cum gandestete tatal tau. :P. Nimeni nu este sofer dupa 30 ore care le face cu instructoru.. Inveti greu, dar dupa ce inveti sa conduci, va fi ca mersu pe bicicleta :)). Si asa cum te inveti, asa vei ramane toata viata.

@ Neata, acum m-am trezit si eu.. Vorbim mai tarziu, ma simt cam rau.

Buna dimineata. :)

Aruncati o privire: http://forum.b-zone....ne-shop-layers/

Sunt foarte frumoase, ţi-am dat plus, poate se introduc în locul celor actuale de pe clienţi.

Deja..gangnam style 2, a înnebunit youtube-ul cu harlem shake..La început mi-a plăcut şi mie primele 10-15 :)), dar acum deja se exagerează.. Mă duc să mai văd un episod din supernatural după ne vedem în game.

Edited by Blue96

Zicetimi un film bun care merita vazut. Dati quote :)

That's my boy, Flight, Argo, Inception, Shutter Island, A good day to die hard, Barbara, Amour, The switch, Just go with it, Dream house, The last stand, Paranormal Activity 4.

Noapte buna am iesit si eu, distractie celor care mai sunt in game, me auzim dimineata.

Noapte buna !

Noapte bună, ce seară perfectă pentru Titanic, chiar nu îl mai văzusem de mult timp. Aveţi timp până la ora 19:00 să postaţi raportul şi mecanicul săptămânii, mai stau să ascult partydul kiss fm şi ies, baftă.

Noapte buna si tie !

wnRJhm7l.png