Daniel ZEW Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Dupa 3 failuri la rand la rob, am reusit . Am 6kk jail . Ma plictisesc si mi sa facut somn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Andu Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Eu am iesit, ne auzim maine. Noapte buna !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel ZEW Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Am iesit si eu, mai citesc ceva si ma culc. Noapte buna! PS: Link to comment Share on other sites More sharing options...
S c a r f a c e Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Noapte buna baieti, eu ma pun la tv, spor la tractat celor care mai sunt game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pH eLite Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Am plecat si eu la somn. Ne auzim maine, noapte buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorldDistroyer Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Salu,acum am ajuns si eu acasa si nu mai pot de nervi mi-am spart Iphone-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Blue96 Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Noapte bună, dacă cumva nu apucăm să jucăm meciurile la 8pool toţi o să mai las până în weekend. Ne mai auzim mâine, baftă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReekiN Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Hai salut, ce faceti? Eu bine.. P-acasa, dupa o zii de condus.. Am condus toata ziua . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorldDistroyer Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Hai salut, ce faceti? Eu bine.. P-acasa, dupa o zii de condus.. Am condus toata ziua . Bravo,eu sunt suparat mi-am spart telefonu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejay LoliKosS Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Noapte buna. Se pare ca o sa avem colegi noi ( boboci ) Ne vedem maine dupa liceu. Ceaw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReekiN Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 M-am bagat si eu la somn, mai vorbim , cius . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Dezertori! de ce plecaţi mă acum ... când ne înţelegeam atât de bine ... Neaţa tuturor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel ZEW Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Buna dimineata! Dezertori! de ce plecaţi mă acum ... când ne înţelegeam atât de bine ... Neaţa tuturor. Stii cu ce erau pedepsiti dezertorii nu? Cel putin in Primul Razboi Mondial, ii urcau pe un scaunel, le punea o esarfa pe gat si dupa le tragea scaunul Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Blue96 Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Bună dimineaţa, nu o să răspund azi dimineaţă la aplicaţii pentru că nu mai am timp, am de făcut un eseu de 2 pagini la română după care plec. Ne auzim diseară, baftă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel ZEW Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Time for music: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorldDistroyer Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Time for music: Neatsa,acum m-am trezit si eu,Daniel`a tu nu ai scoala ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N u D X Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Salutare! Trebuie sa vina nota la mate de la simulare. Mai mult de 4 nu iau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pH eLite Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Ce faceti? Acum am venit si eu de la scoala! Ne auzim in game! Bafta la tractat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeaNNN Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Neatza baietii doar ce m-am trezit si eu. Ne auzim in game 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iulian1996 Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Buna seara! Am ajuns si eu acasa, ma bag in joc si stau afk, invat la biologie pentru olimpiada... 1 CAIET. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum96 Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Ce fac baietii? :> Facem si noi un Harlem Shake la sedinta viitoare? Trebe sa ma apuc si eu de raport Link to comment Share on other sites More sharing options...
S c a r f a c e Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Acum am ajuns si eu acasa, ne auzim in game cu care se poate vorbi...Pentru ca nu se mai poate vorbii cu unii incep sa jigneasca pentru ca faci un raport mai bun incep sa iti zica cum joci samp la 24 ani ca nu ai viata of of Din pacate am timp pentru toate... Dar astia care va mirati atat cum joaca unu de 24 ani samp mergeti intrebati si pe altii gen: Dre, Vinnie, Byfydo si multi altii dar nu imi vin in minte acum. care va roade invidia sau nu stiu nu puteti sa jucati de altu, vedeti-va de jocul vostru e cel mai bine. Cum am sa imi vad si eu de acum ca nu vreau sa iau fp/fw din cauza unora care nu prea gandesc. Have fun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel ZEW Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Salutare! Acum am ajuns si eu acasa, ne auzim in game cu care se poate vorbi...Pentru ca nu se mai poate vorbii cu unii incep sa jigneasca pentru ca faci un raport mai bun incep sa iti zica cum joci samp la 24 ani ca nu ai viata of of Din pacate am timp pentru toate... Dar astia care va mirati atat cum joaca unu de 24 ani samp mergeti intrebati si pe altii gen: Dre, Vinnie, Byfydo si multi altii dar nu imi vin in minte acum. care va roade invidia sau nu stiu nu puteti sa jucati de altu, vedeti-va de jocul vostru e cel mai bine. Cum am sa imi vad si eu de acum ca nu vreau sa iau fp/fw din cauza unora care nu prea gandesc. Have fun. Esti un membru cu potential, iti faci treaba foarte bine, ti-am zis si in joc, nu pune la suflet ce zice X, Y, Z, invidia e peste tot, conteaza sa fii impasibil si sa nu-ti pese ce zice X sau Y. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Blue96 Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Bună seara, am ajuns de la liceu, cât de curând voi răspunde la aplicaţii. Acum am ajuns si eu acasa, ne auzim in game cu care se poate vorbi...Pentru ca nu se mai poate vorbii cu unii incep sa jigneasca pentru ca faci un raport mai bun incep sa iti zica cum joci samp la 24 ani ca nu ai viata of of Din pacate am timp pentru toate... Dar astia care va mirati atat cum joaca unu de 24 ani samp mergeti intrebati si pe altii gen: Dre, Vinnie, Byfydo si multi altii dar nu imi vin in minte acum. care va roade invidia sau nu stiu nu puteti sa jucati de altu, vedeti-va de jocul vostru e cel mai bine. Cum am sa imi vad si eu de acum ca nu vreau sa iau fp/fw din cauza unora care nu prea gandesc. Have fun. Vreau să terminaţi amândoi cu prostiile astea, defapt nu numai voi 2, vorbesc la general. Vedeţi-vă de treburile voastre că mai devreme sau mai târziu cel care greşeşte va fi prins şi pedepsit, la fel şi cel care îşi vede de treabă mai devreme sau mai târziu va fi răsplătit, nu e nevoie să intrăm în astfel de conflicte, mai ales că suntem colegi.. Sper că a fost clar şi că nu va fi nevoie să trec la sancţiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Andu Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Salutare ! Back si eu de la dansuri, ne auzimin game. Salutare ! Back si eu de la dansuri, ne auzimin game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts