Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu am vreo 60. Am chiulit azi la două ore să merg la bere cu colegii, lux.

Asta fac cam zilnic :|

Pentru tine cred ca-i sarbatoareeeee :)))

Sa ai si 100.. p..`e :)))

Nici eu nu am fost la liceu :)))).

Eu bine, uite acu mi-a adus maimea cafeaua si ma duc sa o beau in balcon si sa fumez si o tigara asa de neata. :X Ca n-am mult de cand m-am trezit. :*

Sa ai o zi frumoasa. :))

Ma duc si eu sa fumez si sa-mi fac o cafea, la fel si tu sa ai o fi frumoasa.

Hai noroc baieti!Am ajuns si eu de la liceu.7 ore din care la primele 6 am dormit si pe ultima nu am facut-o. :))

Hai noroc baieti!Am ajuns si eu de la liceu.7 ore din care la primele 6 am dormit si pe ultima nu am facut-o. :))

Salut, e bine asa, macar toata saptamana sa fie asta pentru tine, cat eu stau acasa. :))

Salut, e bine asa, macar toata saptamana sa fie asta pentru tine, cat eu stau acasa. :))

@ Alta pagina noua .

Dute la scoala, lasa vagabonteaala, ai timp dupa ce termini scoala de vagabonteala :))

Edited by icseM SV

Dute la scoala, lasa vagabonteaala, ai timp dupa ce termini scoala de vagabonteala :))

Ehh, lasa ca am timp si acum si dupa ce termin. ( daca o termin :)) ), imi e lene sa intru in game sa tractez... :-S

Pai pe afara.. Traieste tineretea, o sa-ti para rau pe urma :X

Taci din gura, tu de toata lumea vorbestii, dar esti in casa 24/24 !!! :)))

Ai baut carbit ? :))

Nu-i adevarat. :)

Uite si acum iar esti la pc, eu am plecat afara, ne auzim diseara dupa 12 cred cand ajung acasa, o sa intru in game sa termin raportul, bafta la tractat celor din joc.

Uite si acum iar esti la pc, eu am plecat afara, ne auzim diseara dupa 12 cred cand ajung acasa, o sa intru in game sa termin raportul, bafta la tractat celor din joc.

Inca n-am cu cine iesi, am fost mai inainte juma de ora afara :) . :D Da am venit acasa iar.

Tu nu aveai cumva vreo 6000 posturi? Ce s-a întâmplat?

Bună seara, am ajuns şi eu de la liceu, ne auzim în joc peste 10-15 minute, spor la tractat. Nu uitaţi mâine de mini-şedinţa de la ora 21:00 când o să votăm data şi ora activităţilor obligatorii din cadrul facţiunii.

Tu nu aveai cumva vreo 6000 posturi? Ce s-a întâmplat?

Mi-am schimbat contul aveam 9 warn pe ala, pe asta am doar 1. Si chiar nu ma intereseaza cate am.

Mi-am schimbat contul aveam 9 warn pe ala, pe asta am doar 1. Si chiar nu ma intereseaza cate am.

Si eu am tot unul, pentru spam excesiv...:X