Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce nebunie pe Sa:MP, nu inteleg nimic.

Adevarata nebunie, vreau sa ii vad pe astia care si-au cumparat masini peste vro 2-3 zile, cand nu o sa le cumpere nimeni ce fac cu ele :)))

Adevarata nebunie, vreau sa ii vad pe astia care si-au cumparat masini peste vro 2-3 zile, cand nu o sa le cumpere nimeni ce fac cu ele :)))

Ce vrei sa zici? MI-am luat si eu infernus :) . :-W

Ce am avut eu, si ce mi-a dat ajutor foarte bun un prieten bun , ne cunoastem de cand ne-am apucat de joc :) ( zeek. ) .

Edited by icseM SV

Am plecat şi eu la liceu, mă duc să mă pregătesc, ne vedem diseară, sper să scap repede de ziua asta. :)) Spor la tractat infernusuri şi bulleturi, baftă.

Bafta la liceu. Eu azi nu merg.. Dar tot plec de acasa..

Bună seara, am ajuns şi eu de la liceu, am deschis aplicaţiile. Vă rog să daţi ad-uri în joc. Rank 4, v-am trimis prin PM modelul de test, sper că l-aţi învăţat ( pe bind ), ne auzim în joc în 2-3 minute.

La mini-şedinţa din seara aceasta am stabilit următoarele:

Şedinţa - duminică la ora 14:00

Târgul - duminică la ora 15:00

Timpul de postare al raportului obligatoriu şi al mecanicului săptămânii va fi de VINERI ORA 21:00 până DUMINICĂ ORA 12:00. Astfel, noul raport îl puteţi începe de duminică la ora 12:00.

Pentru că suntem în perioada tezelor în luna mai nu se va ţine cont de regula cu 2 învoiri pe lună, succes.

Citiţi cu atenţie ce am scris mai sus, baftă.

Deci putem face oricate invoiri vrem in limita bunului simt?

Luna asta da.. să zicem că mai stă lumea să "înveţe" duminica pentru teze. Oricum activitatea pentru rank-up se vede atât în rapoarte, cât şi în prezenţa la activităţile obligatorii. Orele voi le-aţi ales, eu m-am conformat doar, acum chiar că nu le mai schimb, succes.

Luna asta da.. să zicem că mai stă lumea să "înveţe" duminica pentru teze. Oricum activitatea pentru rank-up se vede atât în rapoarte, cât şi în prezenţa la activităţile obligatorii. Orele voi le-aţi ales, eu m-am conformat doar, acum chiar că nu le mai schimb, succes.

Oricum nu prea invata lumea duminica...:X