Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Las' ca nu ii problema , se mai intampla. Hai ca merg in oras. Bafta dragilor.

Du-te, poate merge si orasu' cu tine. :)) ne auzim.

http://i.imgur.com/W8US8is.png

Tot respectul pentru NG,FBI,PD! 2 Hydra dupa mine,3 lspd...5 politai si le-a luat 10 minute sa ma omoare...e clara treaba :)) daca trebuie atatia pt 1 daca eram 5 isi luau bataie :))...oricum prea tare robu-mersi JameS.

Edited by Warbringer

http://i.imgur.com/W8US8is.png

Tot respectul pentru NG,FBI,PD! 2 Hydra dupa mine,3 lspd...5 politai si le-a luat 10 minute sa ma omoare...e clara treaba :)) daca trebuie atatia pt 1 daca eram 5 isi luau bataie :))...oricum prea tare robu-mersi JameS.

Bravo omule! Sa le faci mereu zile negre, sa simta si ei ca muncesc!

-

-

Mersi frumos , m-am distrat la maxim :))

-

Cate amintiri imi vin mie acuma :)) Oricum in NG din 30 de membrii , 25 (cu indulgenta) is de forma. Le las tot NG-ul cu ce vor ei vs mine cu un stuntplane si ii fac de behaie. Te astept pe b-zone movie sa exersam manevre evazive cu avioane sau altele. :))

Bună seara, am ajuns acum câteva minute de afară, mă duc să mănânc şi după intru în joc. Vă rog să vă jucaţi meciurile de haxball cei din competiţie, iar restul staţi în joc, posibil un event pe la 22:30 maxim 23:00.

Spor la tractări în noua săptămână, vă sfătuiesc să aveţi mai multă atenţie atât când tractaţi, cât şi atunci când postaţi raportul. Aţi văzut şi voi, cei care au postat la mecanicul săptămânii.. aţi muncit toată săptămâna şi aţi greşit la postarea raportului.. cam penibil. Asta e, poate vă învăţaţi minte, banii din buget oricum nu rămân la mine, asta ca să nu ziceţi că vă caut intenţionat nod în papură ca să rămân eu cu banii..

Se pare că trebuie să repet din nou, pe cine prind că tractează din parcare sau de pe trotuar va fi demis, acesta e ultimul avertisment. Sunt sigur că unii dintre voi o să se simtă, sper să se şi schimbe până nu va fi prea târziu.

Edited by OC Blue96

Aţi văzut că în săptămâna asta au fost 4 demişi din cauza tractării ilegale.NU mai tractaţi din parcări sau de pe trotuar, de câte demişi e nevoie ca să înţelegeţi şi voi?Tractaţi doar maşiniile ce încurcă circulaţia!

Sper să înţelege-ţi şi să tractaţi calumea.

Hai că mă bag şi eu la somn, noapte bună!

Mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi. Chiar m-am distrat.. acum datorita unei greseli facuta de mine [ am remorcat de la cnn ls o masina parcata pe trotuar, credeam ca am voie sa le tractez pe cele paracate la cnn ls/ cnn lv ] oricum, asta e... acum gresesc platesc astept sa fiu demis. Va salut pe toti!

Buna dimineata colegi.

Mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi. Chiar m-am distrat.. acum datorita unei greseli facuta de mine [ am remorcat de la cnn ls o masina parcata pe trotuar, credeam ca am voie sa le tractez pe cele paracate la cnn ls/ cnn lv ] oricum, asta e... acum gresesc platesc astept sa fiu demis. Va salut pe toti!

Bafta ThinkNow !

Bună dimineaţa, azi m-am trezit destul de devreme.. probabil din cauza căldurii, mă duc să mănânc şi după o să intru în joc până plec la liceu, în seara asta o să facem câteva activităţi cu premii destul de mari, o să vedeţi pe loc despre ce e vorba. Nu este activitate obligatorie, de aceea nici nu anunţ o oră exactă.