Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Să nu uiţi să lauzi echipa,că aţi bătut pe Sănătatea :)).

dinamo-in-europa_609bd581bc9e86.jpg

@Welcome celor noi,aveţi grijă cum şi deunde tractaţi !

Mai stau şi eu puţin şi mă duc să mă uit la TV,mai vorbim mâine de dimineaţă,vă spun de pe acum noapte bună !

Kaddy, oricum steaua termina ultima in grupa.. Asa ca nu-ti mai fa sperante degeaba..

Neata lume!!

Vezi că aici nu se mai face spam :))), welcome !

Nu am cu cine sa fac spam.

Asa...

A zis delgado ca cine vrea sa-l ajute la prezentarea TTC, sa vine pe movie de luni pana vine de la ora 14:30 la ora 16:00.

P.S.(pentru cosminnnn): Strange-i pe toti cei din Old Paterno.

Edited by rTs BmwX5

Salut, astăzi am ceva treabă şi nu o să stau prea mult în joc, vreau doar să vă reamintesc că diseară la 21:00 e şedinţa cu membri rank 4+, iar mâine seară tot la ora 21:00 e târgul săptămânal.

Şi apropo, cei noi, nu faceţi spam aici, nu aveţi voie, riscaţi sancţiuni în joc, aici postaţi doar dacă aveţi ceva important de spus.

Kaddy, oricum steaua termina ultima in grupa.. Asa ca nu-ti mai fa sperante degeaba..

Neata lume!!

Tu şi restu' dinamoviştilor vă ofticaţi doar,că aşa e când o echipă reprezintă România şi altă echipă se face de râs..Apropo,welcome back ! :))

@ Salutare,am venit şi eu de la liceu,intru în game mai încolo,vorbim !

Bună seara, la ora 21:00 avem târgul săptămânal, vă rog să vă prezentaţi în număr cât mai mare.

Rank 4 şi 5, mâine seară o să vă dau un PM cu ce trebuia să vă spun la şedinţă, ştergeţi-vă de acum dacă aveţi full.

Şi cine poate să-mi traducă topicul nou cu Tractări legale / ilegale? Ofer premiu 20k. Nu am timp de el, am zis că-l fac de luni, dar n-am avut timp deloc. PM doritorii.

Bună seara, în câteva minute o să vă deschid topicurile cu rapoartele, o să aveţi timp să le postaţi până duminică la ora 18:00.

Duminică la ora 20:00 va fi şedinţa săptămânală, măcar acolo să vă prezentaţi în număr mare.

Rank 4 şi rank 5, o să vă trimit un PM tuturor în seara asta cu noul model de test şi încă câteva lucruri.

why drumb?

If i can calculate good tommorow I will recieve FW clean and Rank Up but all this is in hands of Blue. Stayed here for 5 weeks and i will continue play with Tow Truck Company no matter will I or not rank up

If i can calculate good tommorow I will recieve FW clean and Rank Up but all this is in hands of Blue. Stayed here for 5 weeks and i will continue play with Tow Truck Company no matter will I or not rank up

You are not allowed to speak about rank-up or FW clear.

Vă rog să nu mai faceţi posturi aiurea. Postaţi doar dacă aveţi ceva important legat de joc de spus, nu ne interesează că aţi revenit de afară sau că acum v-aţi trezit.

Să nu uitaţi să vă postaţi rapoartele, aveţi timp până duminica la ora 18:00. Şedinţa va fi tot mâine, la ora 20:00.

Noapte bună, vedeţi că am deschis aplicaţiile, vă rog când puteţi să daţi ad-uri că recrutăm.

Am făcut şi competiţia de 8ball în acest topic: http://forum.b-zone.ro/topic/91482-tow-truck-company-competiii-competitions/page__st__20

Pentru a vă înscrie îmi daţi PM astfel:

Titlu: Nume - 8ball (ex: Blue_BlooD - 8ball )

Conţinut: Sunt de acord cu toate regulile.

Rank 4 şi 5, mâine o să aveţi PM-urile.

Ne auzim mâine, succes în noua săptămână!

Bravo tuturor pt rank , blue , mai sunt in perioada de proba ?

Uita-te singur in loguri.

Buna seara, cand aveti posibilitatea va rog sa mai daţi ad-uri in joc, la ora 20:00 voi inchide topicul de Aplicatii.

La competitia de 8ball s-au înscris in jur de 6-7 persoane, mai astept inscrieri pana maine seara la ora 21:00, dupa aceea voi face meciurile. Va reamintesc, premiul este de 30.000$, pentru mai multe detalii intrati aici.

Vreau să anunt pentru cei ce nu au fost la şedinţa programul de săptămâna aceasta:

Joi, ora 21:00 - targul saptamanal.

Vineri, ora 20:00 - War TTC si LSPD vs Avispa si SF Taxi.

Duminica, ora 20:00 - sedinta saptamanala.

Toate aceste activitati sunt obligatorii.

Edited by Blue96

Buna ziua, va rog rank 4+ daca nu sunt eu sa dati voi testele, cu modelele noi pe care vi le-am trimis aseara.

Pentru 8ball mai astept inscrieri pana diseara la ora 21:00, suntem deja vreo 10, poate ne mai strangem.

O sa adaug in topicul Tractari legale / ilegale inca 2 zone, veti vedea atunci despre ce e vorba. Ne vedem în joc, mai ales că ploua in continuu de duminica si am inteles ca va ploua asa pana joi, deci nu prea pot sa stau pe afara, spre ghinionul vostru. :))

Edited by Blue96