Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata Colegi ! Naah Good Morning :D Today i have to study a lot and most of the time i will be afk :@ but ... I will try to finish my homework today so i can be free for Sunday.

Ma scuzati dar eu plec din localitate deoarece am o problema si nu o sa fiu activ sambata si duminica.O sa incerc sa ajung la sedinta..

Ti-am zis ori sa imi dai PM cu raportul, ori sa il postezi, azi dimineata ai fost on sau inca esti, de ce nu-l pui?

Buna dimineata, ieri nu am mai putut sa fac update-ul la Tractari legale / ilegale, o sa-l fac pana in ora 12 astazi, ne vedem in joc mai tarziu, spor la tractat cine nu si-a terminat raportul.

NaTE xD, Bafta in continuare, ai fost un coleg bun si asa vei ramane, pentru noi toti, sper sa ajungi unde ti-ai propus.

Da mai bine nu te du LVPD, ca mai am nevoie de permis :)).

Oricum bafta in continuare.

o sa mai vorbim prin game

sau te iau la mine in clan :))

Ce pot sa va spun..

Bafta tuturor in continuare! Aveti grija de unde tractati, Blue si Laur au angajat oameni sa faca asta asa ca va atentionez.

Sa ajungeti acolo unde vreti.

Nu voi uita majoritatea membrilor care sunt sau au trecut prin aceasta factiune. Aici m-am simtit cel mai bine, este ca o a doua casa.

V-am pupat :*

Blue, imi pare rau ca ramai fara rank 5 dar Ale. si Ynna au rank 4 de ceva timp... Hai fie si Bojack:)).

Bafta ,Nate ai fost un coleg bun,iti urez succes mai departe!

Blue se pare ca te duci la fund:)) , pleaca toata lumea din factiune.Welcome celor noi ,am uitat sa zic si aveti grija cum tractati.Maine e sedinta , spor la tractat cine nu a terminat.O seara buna!

Succes mai departe, Nate, ai fost unul dintre cei mai de treaba membri ai acestei factiuni, cel putin cat am fost eu aici. :)

Blue se pare ca te duci la fund:)) , pleaca toata lumea din factiune.Welcome celor noi ,am uitat sa zic si aveti grija cum tractati.Maine e sedinta , spor la tractat cine nu a terminat.O seara buna!

Nu pleaca toata lumea, eu n-o sa il parasesc prea curand. :)

Mdea, noapte buna mai colegi, am tractat si eu ceva de proba, noroc de mine ca am intrat de miercuri :), insa ma apuc in curand de tractari (n3)regulamentare, ne vedem maine.

.

Subiectiv, eu nu rezist, fiindca el vrea sa rada de mine, si-mi da cu alb-rosu in fata :(

Ce pot sa va spun..

Bafta tuturor in continuare! Aveti grija de unde tractati, Blue si Laur au angajat oameni sa faca asta asa ca va atentionez.

Nu voi uita majoritatea membrilor care sunt sau au trecut prin aceasta factiune. Aici m-am simtit cel mai bine, este ca o a doua casa.

Blue, imi pare rau ca ramai fara rank 5 dar Ale. si Ynna au rank 4 de ceva timp... Hai fie si Bojack:)).

Bafta in continuare, fii mandru ca ai fost cel mai vechi membru din factiunea asta, dar si cel mai noob.

=)) Da ma duc la fund, dar din pacate cand deschid aplicatiile 1-2 ore am 20-30 de aplicatii.

Succes mai departe, Nate, ai fost unul dintre cei mai de treaba membri ai acestei factiuni, cel putin cat am fost eu aici. :)

Tu pleci dupa ce pierd si eu si Laur liderul, mai ai de stat, cred ca apuci sa te pensionezi de la carciuma ta si tot in TTC o sa fii.

Mdea, noapte buna mai colegi, am tractat si eu ceva de proba, noroc de mine ca am intrat de miercuri :), insa ma apuc in curand de tractari (n3)regulamentare, ne vedem maine.

Subiectiv, eu nu rezist, fiindca el vrea sa rada de mine, si-mi da cu alb-rosu in fata :(

Intelepciunea ta, asta e "ultimul tau post din randul pamantenilor" la discutii, du-te la somn ca ai scoala poimaine.

Omg all rank 5 are quiting :@ We lost a lot of friends but i can only tell ''bafta in continuare'' and have fun for future :D its your decision

Edited by nWo Drumb

ror in continuare! Aveti grija de unde tractati, Blue si Laur au angajat oameni sa faca asta asa ca va atentionez. Sa ajungeti acolo unde vreti. Nu voi uita majoritatea membrilor care sunt sau au trecut prin aceasta factiune. Aici m-am simtit cel mai bine, este ca o a doua casa. V-am pupat Blue, imi pare rau ca ramai fara rank 5 dar

Bafta mai departe NaTE ! :*

Si poate intr-o buna zi, o sa imi bagi si mie niste pile la Miniclip :)) .

Hai fie si Bojack:)).

Nab ce esti. Adica 5 luni e

de ceva timp

Sper macar ca te duci in FBI cu KaddY, asa o sa fie 2 nabi in FBI, si avem si noi pile la politie.

Succes Nate, mi-a facut placere sa te am ca si coleg!

• Nick: NaTE
  • Level: 69
  • Rank: 5 ( Manager )
  • Vechime (cat timp ai stat in factiune): 9 luni cu Blue_BlooD ca lider, 11 luni in total.
  • De ce doresti sa pleci din Tow Truck Company?: Sunt aici de foarte mult timp, mi-a placut treaba care o faceam, dar de ceva timp a inceput ca totul sa fie din ce in ce mai plictisitor, a intervenit monotonia, aceeasi rutina zi de zi.
  • Ce părere ţi-ai format în perioada şederii aici?: Cat timp am stat aici mi-am fortam o parere excelenta despre factiune, membrii si in special despre liderul asta noob care e noob doar pentru ca e dinamovist.
  • Ce ar trebui schimbat? ( Feedback ): Absolut nimic. Totul este asa cum trebuie.
  • Eşti de acord să primeşti Faction Punish 60/60 dacă se dovedeşte că NU ai fost membru Tow Truck Company pentru minim 2 săptămâni?: Eu sunt de acord, dar nu se pune problema.
  • Alte precizări?: Majoritatea persoanelor, sau mai bine zis toate, ar spune aici ca ar vrea sa fie acceptate din nou cand vor reaplica, ei bine eu nu o sa spun asa ceva. Tot ce imi doresc ca un ramas bun este ca voi sa ma iertati in caz ca v-am cauzat probleme, ceea ce nu cred, si sa ramaneti la fel de uniti ca pana acum. Blue ai grija de functia ta si multa bafta la BAC in 2015 :)). Laur la fel si tu, nu mai tracta ilegal :)). Va urez tuturor multa bafta in continuare si sper sa ajungeti acolo unde vreti. Nu-i voi uita niciodata pe: Blue_BlooD, [bTD]LauR25, Daniel., DeviL, c0smiNNN, Kaddy, Zww, Costy, Ynna, Ale., Bojack si multi altii. V-am pupat :*. Sa nu ramana Blue suparat pe mine hai sa zicem.. ca Steaua cu Dinamo ar face un egal.

Bafta in continuare but, pacat ca pleci ca nu mai am pe cine sa omor la targ :))), succes in ceea ce o sa faci si sper sa tinem legatura.

Ce pot sa va spun..

Dute si tu in F.B.I, e si c0sminn si kaddy acolo, acolo nu poti sa iei permise. Si asa o sa avem si noi 3 in F.B.I care ne lasa sa dam rob:))

Buna dimineata, cei care nu si-au postat rapoartele, va rog sa va grabiti, mai aveti timp pana la ora 18:00, atunci voi inchide topicul.

La ora 20:00 va incepe sedinta saptamanala, va rog sa veniti pentru ca am sa va spun cateva lucruri importante.

Pana atunci, ne mai vedem in joc, spor la tractat si uploadat imagini. :))

Salut colegi !

I don't know what to say :D It's stupid but... Never mind. Today i will be on only for the meeting ( when i am saying online means to play but i will be all day to /sleep ) because i have some work to do.. See you ingame

Buna ziua, diseara la ora 20:30 voi face o activitate, de tip LMS cu premiul 20k. Cum am spus si la sedinta, activitatile din saptamana aceasta nu sunt obligatorii, in afara de sedinta.

Targul se suspenda cateva saptamani, pana ne mai dezmortim si mai iesim din monotonia asta "scoala-tractat-teme(rare cazuri)-culcare" in care am intrat.

Asa ca am hotarat sa ma ocup mai mult de activitati in joc, sa ne mai distram, in zilele urmatoare veti avea alte surprize, care sper sa va binedispuna, ne vedem peste 2-3 ore in joc, bafta!

Buna seara, diseara la ora 20:00 voi face o activitate surpriza, ne vedem in HQ atunci cine doreste sa participe.

Vineri sau sambata o sa facem un war, o sa va spun mai multe detalii atunci, sper sa veniti, chiar daca activitatea nu o sa fie obligatorie. Abia astept sa vad pe cine intereseaza si pe cine nu.

Buna seara, diseara la ora 20:00 voi face o activitate surpriza, ne vedem in HQ atunci cine doreste sa participe.

Vineri sau sambata o sa facem un war, o sa va spun mai multe detalii atunci, sper sa veniti, chiar daca activitatea nu o sa fie obligatorie. Abia astept sa vad pe cine intereseaza si pe cine nu.

Din cate stiam, n-ai voie sa faci dublu post. Mai ziceai de mine ca sunt spammer..

Pe cine batem la war?

681903-320.jpg

Aici, DooMotanel cu un nou single... Yo, yo... HEAR ME OUT!!

Tow Truck Company e o factiune, unde tractatul e pe bune

Liderul ne tine pe toti in frau, se ocupa de noi pana noaptea tarziu.

Danut e cam guralive de felul lui, asa pana nu fumeaza un cui.

Nu e Alexandtra Stan si nici Corina, e doar fata noastra, Ynna.

Si sa nu uitam de Laur, subliderul de tezaur

Denii e o fata cuminte, e frumoasa si are si minte

Devil e diavolul in persoana, cand te uiti la el pune mana pe icoana

Si sa nu-l uitam pe Daniel cel trist, fostul lider taximetrist.

Am ajuns la Ale care e frumoasa foc, DooMotanelul ar lua-o pe loc

Pentru toti Adrienii din factiune, acest beat chiar e pe bune.

Bmw nu e o masina cool, el incearca sa evite postul

Ombladon e fratele meu, sau poate dor nepotul zmeu.

Pe Epsy era sa-l uitam, dar nu se supara ca-l pupam

Si mai sunt, si mai avem colegi, si stim ca nu sunt niste blegi.

Acest vers va este oferi de DooMotanel, care nu are ce face

Pisicoza cronica eu am si la toti v-am dat BAN!!!!!!!

681903-320.jpg

Nu prea suna bine ultima strofa, dar ti-a iesit ceva, GG. Puteai sa mai scrii ceva de lider sa iasa mai cu scantei :))

@Forza Romania, baaaaraj!

681903-320.jpg

Sper sa n-ai ce face mai des, prea tare poezia. =))

Maine o sa va pregatesc o alta activitate surpriza, tot pe la orele 20-21, veti vedea atunci despre ce e vorba. Acum va las sa tractati sa va faceti raportul, va spun de pe acum noapte buna si HAI ROMANIA!