Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

deci am un mesaj pentru balon :

Balon esti cel mai idiot lider care lam vazut , adica tu respingi ABSOLUT ORICE APLICATIE adik esti un ldier NUL tu nu iei pe nimeni in factiune , deci oricum TU SARI DIN FACTIUNEA AIA , atata iti zic , am sa fac cerere impotriva ta pentru incompetenta , deci esti cel mai inapt om de pe serveru asta , adica tu refuzi ABSOLUT ORICE APLICATIE DE LA ORICINE , apai baiatule asta nu e comportament de lider , deci tu sari din factiunea asta , tu nici macar nu te uiti pe cereri , tu doar ai pus RESPINS RESPINS RESPINS , si apropo , mai scutestema cu amuzamentul tau de 3 lei foita ca esti cel mai mare fraier de pe server oricum

PS. : tu sari din leaders team pt incompetenta

Sa vezi ce cerere warn&ban iti fac. Un asa om nu are ce cauta pe B-Zone. Si app balon ia respins pe acei playeri deoarece a uitat sa inchida topicu, a si zis topic closed dar voua pe o ureche va intra pe una va iese.

PS: Neatza all! Bye Blue.. :(

Edited by 4WD

Salut Blue_Touch, chiar daca deabea te cunosc, dar prin cate vad ai fost un jucator bun si care a respectat RP!!!!

Bafta in viata reala!!! SUCCES

Multumesc Julema , si tie succes si in real life si in game

Bafta :((

Sa vezi ce cerere warn&ban iti fac. Un asa om nu are ce cauta pe B-Zone. Si app balon ia respins pe acei playeri deoarece a uitat sa inchida topicu, a si zis topic closed dar voua pe o ureche va intra pe una va iese.

PS: Neatza all! Bye Blue.. :(

Bye 4WD mia parut bine sa te cunosc esti un player super...

Bafta si tie :(

Succes Balon si tuturor membriilor tcc

Sii acuma am sa pararesc aceasta parte a forum-ului

Pa ...

Cosmin nu ca eu sa te las nu am voie sa te las , dai si tu nush vreo 5 pagini in spate si vezi ce a scris spawn , cati iei warn pe forum daca mai scri aicea.

P.S. am ban de la admbot :((( aseara arata ora 6 sus in colt si cand dadeam /time imi zicea cai 5 si cand am bagat bani din mana PAC BAN

Sedinta 24/Apr/2010

Au fost prezenti urmatorii:

[F4L]HNK [Rank 4(Manager)] -> 25.000$

PacleaDorin [Rank 5(Underboss)] -> 30.000$

4WD [Rank 1(Trainee)] -> 10.000$

[RO][DE][EN]flavix [Rank 4(Manager)] -> 25.000$

SupraS [Rank 2(Mechanic)] -> 15.000$

Ma, nu e vorba de reguli aici, au fost putini ca suntem putini membri in TCC... si naiba una e cand tine Balon o sedinta si alta e cand o tine George, adica la george a durat 5 minute sedinta cred ca la balon pe putin 30 de minute.

Cei care au lipsit la sedinta vor fi sanctionati cu un Fw

Inafara de power - A spus ca a plecat

[F4L]lost8 ma contactat pe skype si mia spus ca pleaca in parc.

Iar NpK -Va fi demis pentru inactivitate

Syle - La fel.

Multumesc ca ai tinut sedinta George_catalin