Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sall all m-am intors de la competitie,am pierdut in finala cu 6-4, asta este!! :-$

Am patit k tine BAlon imi este un somn,da nu ma culc akm!!

Server down,cand am plecat tot asa era........poate iii da drumu' mai repede!!

Voi ce mai faceti/ziceti?

Edited by LiviuIulian

eu am ajun cu schoala mea pana in finala la brasov si am castigat la penalti

am fost portar mi-am luat un gol de la mijlocul terenului vai de mine si profesoru m-o schimbat si cand ajung pe banka numai bobarnace imi dadea doamen a fost frumos si apoi trb acum pe 10 iulie plecam la mare gratis tot

Balon vreu sa te rog sa ma ierti dar asta-seara nu pot ajunge la sedinta , motiv : "Viata te poarta unde vor Rolele" , vorbim deseara sau la noapte.Multumesc pentru intelegere.

Asa e tazz unde te duc rolele , sau unde te duce un balansuar.

Scuzati ca nam venit la sedinta dar am adormit in balansuar :))Imi placea cum ma legana pana am adormit.

Multumesc liviu pentru ca ai tinut sedinta in locu meu.

Imi pare bine ca ascultati de sublider nu ca la alte factiuni.

Ce viata frumoasa in TCC.

@Balu(Balon) : Te rog frumos poti sa ii dai o sansa lui biZzAr3 in TCC , este un tip de gasca si se tine de treaba ?!

@@ F4L (Clan) recruteaza ?

Este ziua ta de glorie, in care te simti centrul universului. Esti actor principal intr-un eveniment de zile mari si meriti toata admiratia celor din jur. Ai ajuns aici pe merit, ai muncit pentru reusita ta si esti mandru ca ai atins un varf al telurilor tale. Cand e vorba de succes, apare si motiv de sarbatoare, deci bucura-te de realizarile tale alaturi de cei care te apreciaza sincer. Nu ai de ce sa fii invidiat, pentru ca ceea ce ai reusit te face unic, deoarece nimeni nu poate face ceea ce ai reusit tu. E doar victoria ta!
-Horoscopul meu de astazi .

Deci tineti-mi pumni azi fac 2 rampe in skate'park

@Scuze pentru 2x am vrut sa dau edit , am gresit .

Edited by TazZmAniA