Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

, La urmatorul post de genul acesta o sa fi sanctionat ca atare.

@Tovarasu WiSsh, Posturile in acesta sectiune trebuie sa aibe legatura cu factiunea, la urmatorul post de genul acesta o sa fi sanctionat.

Welcome celor noi, sper sa va acomodati cat mai repede.

O zi frumoasa in continuare.

Antycus m-a rugat sa postez harta detaliata a server-ului, alegi tu una. :

1) http://forum.b-zone.ro/topic/92776-modb-zone-radarmap-mode-with-server-locations-v2/

2) http://forum.b-zone.ro/topic/179417-mod-harta-cu-locatii-galben-verde-gri/

Imi cer scuze pentru postul acesta, care nu are de a face cu factiunea.

Nu am postat de mult aici , iar acum o fac informativ ; voi chiar credeti ca daca nu vorbim pe chat nu va poate urmarii nimeni daca tractati sau nu ilegal? :-W Faceti bine si bagati-va mintiile in cap pana nu se lasa rau . :D Este doar un sfat . Mergeti pe criteriul meu , putine dar legale , decat multe si ilegale . Pentru ce sa iti risti locul ? Pentru 25k ? Nu merita nici pentru 50k. In TTC nu o sa isi aiba locul acesti oamenii . De ce zic asta ? O sa aflati maine mai multe !. Aaa da , inca ceva , nu mai vorbiti [unii] pe /f subiecte care nu isi mai au rostul daca au fost deja dezbatute . Daca ai gresit esti sanctionat . Poate par inofensiv , dar cand "imi sare mustarul" ii bai mare . Cine stie stie . X( Hai gata cu fotosinteza , Noapte Buna TTC :-

Edited by sLr

@@xEpicalplayer, Si acum ne dam seama de viitoarele generatii, mi-e mila de copiii care vor avea de suferit din cauza acestor smecherasi intre 4 pereti, care vor intra in diferite anturaje si vor comite crime, infractiuni si tot asa. Eu unul nu inteleg frustrarea acestui xepical, probabil n-a primit suficiente bomboane de halloween iar acum se manifesta in fata calculatorului.

Edited by South zeEk

Se pare ca pentru unii Mos Nicolae a venit mai devreme, in functie de cat de cuminti ati fost. Cei mai obraznici AV, cei cuminti FW si cei fara de greseala Demitere. Felictari! Aveti grija pe viitor ce faceti, sa nu se mai intample!

, Eu zic ca este destul de accesibil pentru oricine, daca ai observat in ultimul timp foarte multi tracteaza ilegal si nu am cum sa rezolva problema. Daca nu pun obligatori filmarile nu le face nimeni.

Bafta mai departe, esti primit oricand aici.