Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara tuturor in primul rand,si somn usor celor care au decis sa mearga catre Mos Ene.Imi pare nespus de bine ca am reusit sa intru inca o data in cadrul acestei factiunii de nota 10,a fost prima mea factiune si sincer va spun ca singura care imi face intr-adevar o deosebita placere sa fiu mereu . Multumesc pentru sansa acordata,si sper sa ne intelegem foarte bine intr-un cat formam un colectiv in aceasta factiune.

Somn usor tuturor,si va doresc o zi superba maine.

Ar fi o idee, dar mai astept propuneri!

Neata TTC, cum stati cu rapoartele?

Propuneri ar fi: LCS cu Tow Truck, Ruleta ruseasca (daca nu stii cum iti arat eu), LMS cu o arma speciala de la admini (gen dildo), Întreceri cu Tow Truck sau cu masini sport 1vs1 pe aero LV, Par/impar, Simon spune, Primul cu Tow Truck pe chiliqd toti plecând de la HQ, etc etc..

Neata colegi.

Propuneri ar fi: LCS cu Tow Truck, Ruleta ruseasca (daca nu stii cum iti arat eu), LMS cu o arma speciala de la admini (gen dildo), Întreceri cu Tow Truck sau cu masini sport 1vs1 pe aero LV, Par/impar, Simon spune, Primul cu Tow Truck pe chiliqd toti plecând de la HQ, etc etc..

Neata colegi.

Salut,ba wissh tu zici neata la final? :)) ce mai faceti azi imi postez si eu raportul,momentan sunt la scoala si mai am 5 ore. Bafta ne vedem in game.

Salut,ba wissh tu zici neata la final? :)) ce mai faceti azi imi postez si eu raportul,momentan sunt la scoala si mai am 5 ore. Bafta ne vedem in game.

I-am răspuns la quote lui antycus, si dupa am salutat toti membrii :|, nici eu nu prea stau bine cu raportu, am doar 4-5 tractari, sper sa il termin azi sau mâine..

Pentru eventul de sambata o sa ma decid intre:

1)Primul pe Chiliad cu TT-uri!

2) Race cu TT-uri pe Aero Los Santos.

3)Race cu Infernus pe Aero Los Santos.

4)Last Car Stading cu TT-uri!

Asa ca nu uitati, Sambata, 17.01.2015 event in factiune. Pentru asta trebuie sa fiti in HQ Tow Truck Co. la ora 20:00 pentru a aparea in statistica cu membrii absenti/prezenti/intarziati! Premiul il voi stabili dupa ce ma decid in legatura cu tipul eventului stabilit! Doresc o prezenta cat mai mare, un comportament bun, seriozitate, respect si punctualitate!

Cu respect si stima Manager [uS]Antycus!

Pentru eventul de sambata o sa ma decid intre:

1)Primul pe Chiliad cu TT-uri!

2) Race cu TT-uri pe Aero Los Santos.

3)Race cu Infernus pe Aero Los Santos.

4)Last Car Stading cu TT-uri!

Asa ca nu uitati, Sambata, 17.01.2015 event in factiune. Pentru asta trebuie sa fiti in HQ Tow Truck Co. la ora 20:00 pentru a aparea in statistica cu membrii absenti/prezenti/intarziati! Premiul il voi stabili dupa ce ma decid in legatura cu tipul eventului stabilit! Doresc o prezenta cat mai mare, un comportament bun, seriozitate, respect si punctualitate!

Cu respect si stima Manager [uS]Antycus!

@@South Antycus, Suma destinata eventurilor este de 50.000 pe saptamana, ce trece peste pui de la tine.

Sa nu uitati de rapoarte.

Welcome celor noi.

O zi buna in continuare.

50.000$ de la voi, sunt membrii din factiune care sponsorizeaza, mai bun si eu si tocmai de asta premiile sunt mari, sa prezinte un interes din partea membrilor sa vina, sa am o prezenta acceptabila!

Am intrat sa va urez o seara placuta tuturor,si sa fac o sugestie.In caz ca sunteti deacord cu sugestia facuta de mine,nu ar strica un +1.Spor la tractat maine tuturor,si ne vom vedea la evenimentul ce se va desfasura in cadrul factiunii noastre . Somn usor inca odata!

Buna dimineata! Ce mai faceti? Ne auzim in game, de maine ma apuc si eu de primul meu raport :X !

Incearca sa eviti posturile de genu, acest topic nu este pentru asa ceva.

Va asteptam in numar cat mai mare la activitatea din aceasta seara. Succes!

, Sa nu vad poze cu utility la raport, scrie clar in regulament pentru ce se foloseste " Interese personale sau pentru factiune". Tractatul cu utility se poate considera si bug abuze.

Am postat si rezultatele rapoartelor si sunt dezamagit.

Noapte buna, nu uitati de sedinta.