Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, este prima data cand postez la discutii de cand s-a ales noul lider. S-a terminat si semestrul asta fara nici o corigenta :)). Aure s-a fie intr-un ceas bun si abea astept sa vad noile schimbari. Ce pot sa spun, bafta la tractat! "OCHI DIN UMBRA SUNT PESTE TOT"

#ochiidinumbrakanalD"

Edited by rTn DerecK

Buna seara colegi, vreau sa va anunț ca împreună cu Aure vom organiza dumunica după ședință un event, cu un premiu pe măsură, rog prezenta sa fie cat mai mare, nu a fost nici un event săptămâna asta, asa canu cred ca muriti daca mai rămâneți maxim 30minute dupa ședință. Mai multe detalii veti afla duminică.

Noapte bună, si nu uitați de raportul de activitate.

Confirm ceea ce zice @Tovarasu WiSsh, o sa anunt sambata mai multe, sper sa am timp sa ajut dupa sedinta, daca nu o sa se ocupa WiSsh impreuna cu Antycus de event! Rog si eu prezenta cat mai mare, o sa tin cont de interesul vostru! Mai multe detalii primiti la topicul de Anunturi importante!

Cititi ultimul anunt! http://forum.b-zone.ro/topic/84641-tow-truck-company-anunturi-importante-announcements/page-8#entry3830146

Edited by South Aure

Schimbati member titleu nobule ca nu mai esti lider.

PS: Te-au prins ca furai din bani de salarii de ti-au scos lideru? >:) >:) >:)

Salut, i-ai dat maxim silviule cu member title :))), iar cu partea de salarii m-am prins eu ca e ceva la mijloc :))). Ne vedem in game mai incolo.

#780post->800posts

Edited by rTn DerecK