Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut! Frumos din partea voastra sa am asa "prezenta" la sedinta, sincer puteati sa va dati interesul pentru a ajunge, dar nu-i nimic, asa o mearga lucrurile, bun nu pot sa fiu. Si bravo, mare lista de sanctiuni in seara asta, si vad ca imi continua lista. Succes saptamana asta cu rapoartele, macar astea sa fie bune!

@@South Aure, Felicitarile mele. Acum se vede diferenta, cat am iertat eu si cat am trecut cu vederea. Se pare ca a inceput sa ploua cu sanctiuni, daca o tinem tot asa se goleste factiunea, in sensul bun, si vor ramane doar cei mai buni dintre cei buni.

O noapte linistita.

@South seLere Felicitari, nici nu stiam ca vei fi pus sublider =)). Sper sa faceti treaba buna impreuna cu @South Aure, si sa ascultati si de mine, desigur :)).

Buna dimineata.(Cine se trezeste de dimineata departe ajunge)

Edited by Tovarasu AlexXXXD

@, Cine se trezeste de dimineata casca toata ziua, asa era!

Bafta mai departe Ynna, imi pare rau ca iesi, chiar imi pare rau! Dupa 2 ani si ceva de factiune sa iesi fara sa fi fost macar lider sau sublider nu e tocmai placut, stiu. Iti urez bafta mai departe si in viata reala dar si pe plan virtual, te astept oricand in TTC, aici e casa ta, esti o adevarata lengenda pentru aceasta factiune! Succes si nu ma uita, bbf!

Salut! Dupa cum am vazut, seria aceasta de recrutari a fost plina de [/invite]. Vreau sa ii felicit in primul rand pe cei care astazi au trecut testele, dar si pe noul nostru sublider @South seLere, si sa ai grija la rapoarte :)), si la tot. Bafta in noua ta functie, sper sa nu ma dezamagesti...

Felicitari tuturor si cred ca o sa va acomodati usor in acest colectiv. Noapte buna!

Edited by rTn DerecK

Noapte Buna, eu ies ne auzim maine. Bafta la raport.

Nu mai fa posturi de genul sau vei fi sancționat în joc, citește cu atenție ce scrie pe prima pagină.

Neata, aveți grijă de unde tractați, nici nu vă dati seama când o sa fi-ti filmați de sus, succes la raport, si Welcome!

@@South Aure,

E aiurea noua regula sincer. Trebuia sa vb si cu noi. La ce o pui de la rank 3 cand la rank 4 pot sa ia orice job? Macar de la rank 2.

Edited by South Edward NisaN