Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitări next.

Chiar nu sunt supărat ca nu am luat eu lider, ba chiar sunt foarte fericit ca asa mi-am dat seama cine e aproape cu adevărat și cine era aproape doar pentru o funcție. Din nefericire pentru unii, am hotărât sa mai rămân aici sa va mai stresez cu prezenta mea, chiar dacă știu foarte bine ca nu mai sunt dorit aici.

O zi buna în continuare.

@, felicitări băieţaş. Ai ajuns unde ai visat, ai ajuns de la acel membru problemă pe care fostul tău lider de considera, să ocupi această funcţie. Ştiu că o să zici că fără mine nu erai nimic, însă asta puteai spune doar în primele zile când ai intrat în facţiune, acum totul se datorează ţie, respectului de care ai dat dovadă şi seriozitatea ta (asta faţă de mine, nu-mi pasă de restul). Mă bucur pentru tine, o să-ţi fiu alături cât mai pot, la fel sper să fie şi restul veteranilor, să-ţi formezi o facţiune cum am făcut eu, dacă se poate şi mai bine.

@@South Smith, nu e motiv să fi supărat deloc că n-ai fost ales tu, cum spui şi tu, e motiv să te superi când eşti trădat şi vezi anumite lucruri care nu le aşteptai.

@@South Deuce, felicitări şi ţie. Ne vedem peste două săptămâni să ne tragem de bascheţii ăia mari şi de salopeta aia murdară.

Şi, de astăzi sunt colegul vostru. Sper să ne înţelegem. :))

@, Felicitări pentru funcția obținută, chiar o meritai

.@@South Deuce, Felicitări și ție, uite că ai ajuns sublider, sper să faci treabă bună în continuare și să nu dezamăgești facțiunea.

@@South Aure, bine ai revenit printe cei vii, datorită ție facțiunea aceasta a ajuns așa departe.

Edited by South Holmes

Şi, de astăzi sunt colegul vostru. Sper să ne înţelegem.

Nuu, nuuu, nuuuuuuuuu :(( .

, Colegu, ai grija la hateri in primul rand si sper sa nu te schimbe functia, altfel ajungi ca Aurel. Arata-ne ce poti, felicitari :) .

@South Deuce, bravo gay, sunt mandru de tine. Lider nu meritai, ca esti nob, dar sublider merge :)

@, nici eu nu sper să ajungă ca mine, sper să ajungă mai mult decât ce am fost eu. Şi legat despre faptul că funcţia schimbă omul, foarte bine dacă se schimbă, toţi trebuie să o facem atunci când avem responsabilităţi, nu ne mai permitem chiar orice cu oricine, mai ales în acest joc în care nu câştigi decât un duşman dacă te apropii prea mult de cel de lângă tine. Ştii şi tu, cel mai mare duşman este cel care îţi este cel mai aproape.

@, nici eu nu sper să ajungă ca mine, sper să ajungă mai mult decât ce am fost eu. Şi legat despre faptul că funcţia schimbă omul, foarte bine dacă se schimbă, toţi trebuie să o facem atunci când avem responsabilităţi, nu ne mai permitem chiar orice cu oricine, mai ales în acest joc în care nu câştigi decât un duşman dacă te apropii prea mult de cel de lângă tine. Ştii şi tu, cel mai mare duşman este cel care îţi este cel mai aproape.

Doamne ia-l. Ce ce porti discutii elevate cu mine? Sti ca nu pricep.. omg.

PS: Doar glumeam gayut :)

@@South Aure, Tu m-ai adus aici tovarase, stima si respect. Si pe langa asta, toti cei care mi-ati fost alaturi, eu va stiu foarte bine, si cand veti avea nevoie de ajutorul meu, eu voi fi langa voi, va pup!:)

@@South Aure, Tu m-ai adus aici tovarase, stima si respect. Si pe langa asta, toti cei care mi-ati fost alaturi, eu va stiu foarte bine, si cand veti avea nevoie de ajutorul meu, eu voi fi langa voi, va pup! :)

Cica el, cine ti-a spus ca e bine la aurel cand ribe te tinea in rank 2 ?=))))))))