Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Zhao, Felicitari ba, eu nu am mai jucat aseara, am uitat sa ma pun sa joc si am stat in povesti pe facebook :))

Intru imediat in game, apoi mai tarziu poate joc si eu un meci, dupa fac un dus si apoi somn :))

@@South Zhao, Sunt s1 cu 21 lp, n-am mai jucat de cateva zile, ma bag in game imediat sa fac raportu dupa o sa intru pe lol probabil, in noaptea asta cred ca joc :))

Gata scoala, yee, weekend, ne auzim in game, pwp :*

Sexton, în primul rând vreau să te felicit, ai stat o perioadă lungă în facțiune și ai fost mereu cu zâmbetul pe buze, mai ales tractând. Mult succes în viitoarea facțiune, ne vedem pe /c.

@@South Smith, Unde ti avatarul ba?

Welcome rowe si felicitari.

Ce mai faceti? Eu merg sa ma pregatesc, cred ca ies putin, daca nu, probabil intru in game, ne auzim acolo, pwp :*

@@South Smith, Ba, eu incep sa cred ca tu vrei doar sa ne faci in ciuda ca ai colege frumoase si bune rau..

@, Salutare, welcome si felicitari, btw, e mai misto Rowe pe forum, de ce yozuki ? De la ce vine, scuze, dar sunt curios de felu meu ;))

Acum am ajuns si eu acasa, probabil intru mai tarziu putin in game

@@PacleaDorin OLD, bine ai venit! Sper ca nu ti pica pe mine ca te-am picat la teste data trecuta :)

@, Yozuky il cheama pe contul secundar. A mai fost TTC cu el :)) Ai intrat wai in s1 aseara?

@, Welcome din nou fra :X

Joci lol, ba?

@@South Smith, mai usor cu avatarele astea, ca iar il omori pe rexton :))

Buna dimineata! Nu de mult m-am trezit si eu, merg sa fac curat in acvariu :)) Ne auzim mai incolo

Edited by South Zhao

@@PacleaDorin OLD, bine ai venit! Sper ca nu ti pica pe mine ca te-am picat la teste data trecuta :)

Mersi, bine te-am gasit! Nu am de ce sa te dusmanesc.. Ti-am facut un contract atunci pe moment si mi-a trecut supararea =))

Neata, Smith. Mersi pt a doua sansa.

Edited by PacleaDorin OLD

@@South Zhao, Sunt la serii ba, am 1/1 am zis ca dau un meci dupa intru in joc mai fac niste puncte la raport sa nu ma certe smith ca fac minimul :))

Acum m-am trezit, voi ce faceti? Ne auzim in game