Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bv impartim la tot tcc cate unu:)) poi uite eu unu ma pregatesc pentru diseara daca tot nu merge serveru de ce sa pierd vremea acasa,mai bine ies in club macar trece plictiseala

Neața la toată lumea, am citit ce ați mai postat să ajung la zi :)>- și am zis să zic și eu un salut ! Ce faceți azi cat e mort serverul ? Eu luni încep facultatea și voi fi ocupat tare , speram să mă mai joc puțin weekendul ăsta...voi ce planificați ?

Pai ember in legatura cu serveru nu putem planifica nimic daca nu merge tot ce ne ramane e sa ne luam liber weekendu asta parerea mea si nu avem decat sa ne vedem de luni pe server si sa o luam de la capat cu masinile:))

eu nu am cum ca xStep un prieten de al meu de copilarie , cel care ma adus aici pe server si este in Taxi , are examen impreuna cu Fritzy care tot tovarash este tot de atat timp si tot in taxi e :)) .. [ v-am inebunit cu detaliile ] si au examen la 4:00 baietii .... si s-ar putea sa imi dea sms sa ii ajut....si cam tre sa stau langa laptop.... !!

Edited by EmBeR

Naspaaaaaaa! Nu merge serverul pana luni!!

D3V1L am si eu o intrebare. Eu am pus cerere de schimbare pentru job pana pe 14. Dar nu a mers serverul ca faceam skill 5 deoarece mai aveam 70 de find-uri. Pot sa tin job-ul pana pe 15 sau 16 te rog ca sa fac si eu skill 5.

Edited by Strutter

Naspaaaaaaa! Nu merge serverul pana luni!!

D3V1L am si eu o intrebare. Eu am pus cerere de schimbare pentru job pana pe 14. Dar nu a mers serverul ca faceam skill 5 deoarece mai aveam 70 de find-uri. Pot sa tin job-ul pana pe 15 sau 16 te rog ca sa fac si eu skill 5.

Zilele in care serverul nu merge nu se iau in considerare, deci poti.

Back si eu din oras...man mai e pana vinerea viitoare important e sa dea odata drumu la server ca mor de plictiseala chiar dev mai aflasi ceva in legatura cu serveru?