Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In 10 ani, cred ca o sa avem si asa ceva :-? Momentan e doar un vis, cred :-?

wwwwwwwwwwtttfffffffffffffffffffffff :|

Noapte buna, ma culc si eu, ne auzim maine dimineata :*

Noapte buna, am iesit si eu ca m-am trezit la 7:30 azi dimineata sa ma uit la formula 1 :)))))) a fost in Australia.

Si eu va doresc ca saptamana sa treaca repede, pentru cei care au scoala nu cred ca poate fi frumoasa oricat de usoare/scurte ar fi orele, cuvantu scoala "atarna" greu :))))

Noapte bună, acum ies şi eu, începe o nouă săptămână, succes şi spor la treabă. Citiţi aici am făcut şi update la modelul de postare al raportului şi un mic tutorial pentru Picasa, sper să înteţelegeţi. Mă duc să fac un duş şi o să mă culc, aveţi mai multă grijă în noua săptămână. Bercea, ai grijă de funcţie, eşti primul rank 4 din facţiune, sper să faci o treabă bună. Cam atât, vă urez încă o dată succes în următoarea săptămână.

Noapte bună, acum ies şi eu, începe o nouă săptămână, succes şi spor la treabă. Citiţi aici am făcut şi update la modelul de postare al raportului şi un mic tutorial pentru Picasa, sper să înteţelegeţi. Mă duc să fac un duş şi o să mă culc, aveţi mai multă grijă în noua săptămână. Bercea, ai grijă de funcţie, eşti primul rank 4 din facţiune, sper să faci o treabă bună. Cam atât, vă urez încă o dată succes în următoarea săptămână.

Cu ce ne ajuta tutorialul la Picasa? Daca nu ma insel Picasa era un program de editat poze.

Cu ce ne ajuta tutorialul la Picasa? Daca nu ma insel Picasa era un program de editat poze.

E un bun site de uploadat poze, pentru cei care fac la raport 200+ tractări. Eu nu am făcut tutorial la programul Picasa, ci la site-ul de upload, ceea ce ne interesează pe noi, pentru raportul săptămânal, să vă fie mai uşor, atât vouă, cât şi mie cu vizualizarea.