Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am terminat cu update-urile, uitaţi-vă în regulament şi la informaţii. Welcome celor noi.

Acum am ceva să vă spun, în legătură cu noul sublider, tocmai mi-a spus şi Kelton că odată ce subliderul este promovat, am dreptul de a alege un sublider şi din exterior. Săptămâna viitoare va fi una decisivă şi decizia va fi strict a mea, orice pas greşit vă scoate din cursă, ca să vă spun sincer am în vizor pentru noua funcţie pe membrii rank 4 şi 2 membrii din exterior, nu o să vă dau alte detalii, nici aici, nici prin PM, nici pe mess, nici în game.

Noapte bună, acum ies şi eu, se pare că a făcut directoarea adjunctă scandal că nu ne prezentăm la activităţi şi pune absenţe de mâine.. s-a găsit, mă pune să mă trezesc pe mine la 12 să stau 2 ore aiurea să ascult pe una cum aberează în faţa clasei despre nu ştiu ce subiect..ne auzim mâine.

Noapte bună, acum ies şi eu, se pare că a făcut directoarea adjunctă scandal că nu ne prezentăm la activităţi şi pune absenţe de mâine.. s-a găsit, mă pune să mă trezesc pe mine la 12 să stau 2 ore aiurea să ascult pe una cum aberează în faţa clasei despre nu ştiu ce subiect..ne auzim mâine.

Trist...Eu nu m-am dus la scoala toata saptamana si nici nu intentionez sa fac asta.:))

V-am lasat.Ma bag la un /sleep.