Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut tuturor.

Mii de scuze pentru acest reply.

Presupun ca tuturor va plac jocurile de carti.Ei bine,cu scurt timp in urma am ales propunerea unoi campionat de carti.

Acest campionat va fi constituit din doua jocuri de carti,acestea fiind : Makao si septica.

Haideti sa punem in aplicare ceea ce ne place.

Link-ul propunerii il gasiti aici: http://forum.b-zone.ro/topic/130215-propunere-campionat-makaoseptica/

In caz ca te-ar incanta un astfel de campionat nu ezita votarea acestuia printr-un +.

Inca o data,ma scuzati de deranj.Succes.

Va salut!Am ajuns si eu de la scoala.

@

In caz ca nu voi putea ajunge la mini-sedinta de azi,trebuie sa fac invoire?Nu sunt sigur daca o sa pot veni...

Mai e si alyin :D.

Mai taie din ele de medii, eu trebuie sa duc 10 milioane ca sa trec :)).

Mai e si alyin :D.

Mai taie din ele de medii, eu trebuie sa duc 10 milioane ca sa trec :)).

Bună seara, cum am mai spus, nu e şedinţă obligatorie, era pentru voi să vă alegeţi singur orele activităţilor, dacă nu veniţi, nu e problema mea că nu o să vă placă ora. Treaba voastră, v-am mai zis..

Nu suntem la divertisment. Aici postezi doar dacă vrei să discuţi cu ceilalţi membrii.

Dacă vrei poţi să spui aşa: "Bună seara, am ajuns de la toaleta din spatele casei după 2 ore de chin..aţi auzit şi voi melodia asta şmecheră? [link] Mi-a făcut cele 2 ore mai uşoare. "

Nu suntem la divertisment. Aici postezi doar dacă vrei să discuţi cu ceilalţi membrii.

Dacă vrei poţi să spui aşa: "Bună seara, am ajuns de la toaleta din spatele casei după 2 ore de chin..aţi auzit şi voi melodia asta şmecheră? [link] Mi-a făcut cele 2 ore mai uşoare. "

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Buna seara, acum am ajuns si eu de la antrenamentul la Pompierii...ma duc sa mananc ceva si ne auzim in game.

Nu uitati de sedinta!

S-ar putea sa nu ajung la mini-sedinta pentru ca mi-a facut unu' post si s-ar putea sa iau ban o zi,trebuie sa ma sinucid daca iau ban :)).Te-am anuntat aici ca n-aveam chef sa-ti dau PM sau sa te caut pe mess.

S-ar putea sa nu ajung la mini-sedinta pentru ca mi-a facut unu' post si s-ar putea sa iau ban o zi,trebuie sa ma sinucid daca iau ban :)).Te-am anuntat aici ca n-aveam chef sa-ti dau PM sau sa te caut pe mess.

Dacă iei ban, îţi fac post că vrei să te sinucizi. Ne auzim la 21:00 la mini şedinţă, în 10 minute cred că terminăm, mă duc să mănânc până atunci, brb.

Dacă iei ban, îţi fac post că vrei să te sinucizi. Ne auzim la 21:00 la mini şedinţă, în 10 minute cred că terminăm, mă duc să mănânc până atunci, brb.

Nooooooooooo,nici aici nu scap de post-hunteri :-q.Pofta buna !

Bă, eşti nebun, jur. Când am văzut "Gay quoted a post you made" am crezut că zici: "Wow, ce faină e piesa". Apropo, nu-s constipat ca tine, nu ne mai spune ce faci tu în timpul liber.

Bă, eşti nebun, jur. Când am văzut "Gay quoted a post you made" am crezut că zici: "Wow, ce faină e piesa". Apropo, nu-s constipat ca tine, nu ne mai spune ce faci tu în timpul liber.

El sta cel putin 2 ore la toaleta si cel putin 3 ore ca sa ajunga in casa..:))

El sta cel putin 2 ore la toaleta si cel putin 3 ore ca sa ajunga in casa.. :))

Ştiu că acum nu mai staţi 2 ore pe wc pentru că aţi văzut şi voi în pauză la Românii au talent, reclame la colebil, triferment, espumisan, digest duo, etc. :))

Am ieşit şi eu, ne auzim mâine, noapte bună.

Ştiu că acum nu mai staţi 2 ore pe wc pentru că aţi văzut şi voi în pauză la Românii au talent, reclame la colebil, triferment, espumisan, digest duo, etc. :))

Am ieşit şi eu, ne auzim mâine, noapte bună.

Cine foloseste le cunoaste..

Cam asa este blue..

http://poze.rol.ro/o-saptamana-fara-l-ba-7319.html