Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Du-te ba, e fake 100% :)).

Noapte buna, celor care s-au culcat.

E si normal ca e fake.. Dar e fain...

Neata la toata lumea..

MI-AM INTRAT IN MANA.. PAGINA NOUA!!!

Edited by rTs BmwX5

Neaaaaaaaaaaaaata. Abia ce am facut si eu un dush, si acum incerc sa vad la ce am de invatat. Macar incerc :))

Salutare, eu am venit pe la matusamea.. Voi ce mai faceti?

Am facut un dush, am mancat... am tras un rob in fuga, am iesit din jail si acum... :-?

Salutare tuturor. Am ajuns si eu de la liceu. Azi voi fi putin mai inactiv deoarece maine am teza la romana si trebuie sa imi invat vreo cateva caracterizari.

A sosit timpul sa va pararesc :((.... plec la scoala :(( X_X:-H=))

Vorbim deseara cand intru in game... pe la 20:01 :D

Too many emoticons in one post X_X.

Salutare tuturor. Am ajuns si eu de la liceu. Azi voi fi putin mai inactiv deoarece maine am teza la romana si trebuie sa imi invat vreo cateva caracterizari.

Too many emoticons in one post X_X.

Fiecare cu ce-l doare :)).

Salutare,am venit si eu de la liceu,pentru mine azi a fost ultima zi de liceu din saptamana :).Ce pronostic dati la finala din seara asta ?

Bună seara, am ajuns de la liceu. Cum am zis şi la Informaţii, parteneriatul cu Red Dragon Triad a picat. De acum, acestora refill şi repair le veţi da la preţ normal, adică 3$ repair şi 5$ refill.

Ce faceti ma? Eu stau ca ma plictisesc.

Si asa nu prea veneau la hq si nu prea le ofeream refill / repair..

Salutare,am venit si eu de la liceu,pentru mine azi a fost ultima zi de liceu din saptamana :).Ce pronostic dati la finala din seara asta ?

2-2 la finalul timpului regulamentar.

3-2 pentru Benfica la sfarsitul celor 30 min de prelungire.Gol Ola Jon in min 118 din 6 metri din assist-ul lui Gaitan

2-2 la finalul timpului regulamentar.

3-2 pentru Benfica la sfarsitul celor 30 min de prelungire.Gol Ola Jon in min 118 din 6 metri din assist-ul lui Gaitan

Vreo 3-0 sau 3-1 pentru Chelsea,sa vezi :)).

buna im pare rau ca nu am fost activa astazi

Spui destul de des asta, în loc să îţi pară rău, mai bine ai face ceva în legătură cu asta..

Pentru o scurtă perioadă vă rog să reclamaţi jucătorii care vă deranjează la Complaints, nu la Black List, deoarece momentan nimeni nu se ocupă de topic-ul acela. Până duminică presupun că o să avem alt parteneriat, rămâne de văzut.

Bună seara, am ajuns de la liceu. Cum am zis şi la Informaţii, parteneriatul cu Red Dragon Triad a picat. De acum, acestora refill şi repair le veţi da la preţ normal, adică 3$ repair şi 5$ refill.

Nu mai e mefx lider sau de ce am rupt alianta?