Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ehh hai sa schimbat subiectul, unde ai umblat ? :))

Pe afara, bar, afara, bar :)) A luat un prieten permisu azi si a dat o bere, mai am avut eu bani, am mai baut o bere, tot asa . Tu ?:D

Pe afara, bar, afara, bar :)) A luat un prieten permisu azi si a dat o bere, mai am avut eu bani, am mai baut o bere, tot asa . Tu ? :D

Am jucat remmy am piedut banii, m-am enervat si am plecat acasa :))

Majoritatea au intuit cine va fi viitorul sublider si ar fi ceva deosebit sa ne inselam. Am sa dau cartile pe fata si am sa va spun parerea mea personala: Laur. Motivele sunt evidente si daca n-ai avea ochi si banuiesc ca majoritatea membrilor gandesc la fel. Anyway: Brace yourselves , demisii are coming.

Edited by Delgado

Hooo nervosule, ce-ai ? :))

Cam asa face el..

Cică iese leul dimineaţa nervos din casă şi dă prima dată cu ochii de vulpe:

- Tu cine te crezi mă, zi repede cine e regele animalelor, mă ?

- Tu, tu, tu eşti, măria ta, zice vulpea, udă de frică. Mai merge ce mai merge şi dă peste lup:

- Ia zi mă fraiere, cine e regele animalelor, că-ţi mănânc ficaţii acum!

- Măria ta, zice lupul, galben de frică. Mai merge el... Într- o poiană elefantul mânca liniştit nişte iarbă:

- Ia zi mă, umflatule, cine e regele animalelor, că-ţi scot inima acum. Elefantul îl prinde cu trompa după cap, îl izbeşte de vreo 3 copaci şi-l lasă lat în mijlocul drumului, păscând în continuare netulburat. Leul stă incoştient vreo juma' de oră, şi pleacă şchiopătând şi mormăind:

- Ei, dacă nu ştii, nu ştii şi gata, nu trebuie să devii violent !!!

Majoritatea au intuit cine va fi viitorul sublider si ar fi ceva deosebit sa ne inselam. Am sa dau cartile pe fata si am sa va spun parerea mea personala: Laur. Motivele sunt evidente si daca n-ai avea ochi si banuiesc ca majoritatea membrilor gandesc la fel. Anyway: Brace yourselves , demisii are coming.

ti-am dat +1 pentur ca ai mare dreptate..

Iti dau si eu maine :) Acum nu pot, am dat ieri pe la 21 un +1 si acu nu ma lasa... Ciudat forumu.

Mare adevar, nu pot sa dau + dar maine o sa-ti dau.

Fusese prea mult timp liniste in factiune...Pacat ca o o simpla functie ajunge sa intoarca pe dos un colectiv foarte frumos si unit...Am incredere in Blue ca va lua cea mai buna decizie si sper ca dupa acest eveniment,lucrurile vor reveni la normal.

Pace voua si noapte buna! ;):))

Fusese prea mult timp liniste in factiune...Pacat ca o o simpla functie ajunge sa intoarca pe dos un colectiv foarte frumos si unit...Am incredere in Blue ca va lua cea mai buna decizie si sper ca dupa acest eveniment,lucrurile vor reveni la normal.

Tu ce spui? :-?? sau cum ?

E liniste.. Pentru ca nu suntem toti la aceeasi parere cu video nu inseamna ca vai gata ne omoram :)

N'seara.

N-am nimic cu nimeni, nu tin cu nimeni, ma inteleg super bine cu toti din factiune, de asta am si revenit la voi... dar ma enerveaza enorm ca acum ne certam, si toti sunteti pe Laur. Regulile sunt facute pentru toti, ai gresit ? Platesti, cum scrie la carte. Tu Icsem, nu trebuia sa faci tot scandalu ala pe /f, trebuia sa-i dai frumos PM lui Blood, asteptand decizia lui finala, si sanatate-n oasele mele.

Crezi ca o sa revina totul la normal? Nu prea cred..

Adica depinde de decizia lui blue..

Crezi ca o sa revina totul la normal? Nu prea cred..

Adica depinde de decizia lui blue..

Tu ce spui? :-?? sau cum ?

E liniste.. Pentru ca nu suntem toti la aceeasi parere cu video nu inseamna ca vai gata ne omoram :)

N-am spus ca ne omoram sau ceva de genul.Pur si simplu am spus ca din cauza postului lasat liber de DeviL a inceput toata discutia.Si ma refeream ca a fost liniste pana acum,adica nu am avut certuri.

In fine,nu ma mai amestec pentru ca nu sunt in masura.Ii doresc mult noroc noului sub-leader,indiferent cine va fi el.

Acum chiar ma culc pentru ca maine am test la Fizica prima ora. :))

Noapte buna!

Edited by Cudder

N-am spus ca ne omoram sau ceva de genul.Pur si simplu am spus ca din cauza postului lasat liber de DeviL a inceput toata discutia.Si ma refeream ca a fost liniste pana acum,adica nu am avut certuri.

In fine,nu ma mai amestec pentru ca nu sunt in masura.Ii doresc mult noroc noului sub-leader,indiferent cine va fi el.

Acum chiar ma culc pentru ca maine am test la Fizica prima ora. :))

Noapte buna!

Prietene.. Videoclipu e de 3 zile ..

Sa stii ca am vrut sa mai stam pe el , dar nu ne-am gandit ca asa o sa se intample.

Si am decis azi sa postez video`ul, ca sa nu-i dea BLUE sublider si pe urma sa fie nevoit sa-l demita, sa mai pierdem iar timp fara sublider, pricepis ?

Dai si tu asa cu parerea sa ...

Spor la fizica !

Edited by icseM SV

Prietene.. Videoclipu e de 3 zile ..

Sa stii ca am vrut sa mai stam pe el , dar nu ne-am gandit ca asa o sa se intample.

Si am decis azi sa postez video`ul, ca sa nu-i dea BLUE sublider si pe urma sa fie nevoit sa-l demita, sa mai pierdem iar timp fara sublider, pricepis ?

Dai si tu asa cu parerea sa ...

Spor la fizica !

Icsem degeaba ne batem noi capul aici.. Blue cred ca deja a luat o decizie si degeaba ne agitam noi..

Icsem degeaba ne batem noi capul aici.. Blue cred ca deja a luat o decizie si degeaba ne agitam noi..

+1

Ne facem nervii aiurea, blue chiar daca ii trimite lui kelton tot ca noi iese, de ce nu la lasat pe el sa il trimita?

+1

Ne facem nervii aiurea, blue chiar daca ii trimite lui kelton tot ca noi iese, de ce nu la lasat pe el sa il trimita?

Lasa ma, asa se intampla mereu, adica pentru mine e a doua factiune in care intalnesc unul din asta...

Am mai avut unul in NR..