Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va salut si va urez la multi ani copilasi! :))

Bun venit celor noi!Sper sa fiti alaturi de noi pentru mult timp!

Salutare ! La mulţi ani !Eu nu pot să joc samp,dacă intru in joc şi nu-l bag imediat în bară iau crash direct..

Welcome celor noi veniti. Sper sa va acomodati repede >:D<<'>

Welcome celor noi veniti. Sper sa va acomodati repede >:D<<'>

Salutare ! La mulţi ani !Eu nu pot să joc samp,dacă intru in joc şi nu-l bag imediat în bară iau crash direct..

Salut, da vezi ca ai targ, stii ? :))

La multi ani si tie !

Bună dimineaţa, am ajuns şi eu de la fotbal, am făcut un duş şi acum sunt gata de târg, ne vedem în game. Vedeţi la învoiri că sunt câţiva noobi care au făcut cerere de învoire la şedinţă pentru azi..

Salut, acum m-am trezit si eu la 17:00 am meci intr-o ora plec.

Frumos targ, pacat ca-s multi ghiogari care vor sa faca numa' rau.

Frumos targ. Pacat ca au stricat unii cu fetzele lor targu`...

Vă rog să nu îi mai jigniţi, asta e.. vor fi sancţionaţi de către admini şi gata, rubby vezi că îţi dau PM cu unu level 3 să îi faci post, pe celălalt îl pun la Black List şi o să găsesc o mafie să ne protejeze cât de curând. Să nu uitaţi că regula cu 2 învoiri a început de azi. Ne auzim mai târziu prin joc, baftă şi spor la tractat pe ultima sută de metri.

Vă rog să nu îi mai jigniţi, asta e.. vor fi sancţionaţi de către admini şi gata, rubby vezi că îţi dau PM cu unu level 3 să îi faci post, pe celălalt îl pun la Black List şi o să găsesc o mafie să ne protejeze cât de curând. Să nu uitaţi că regula cu 2 învoiri a început de azi. Ne auzim mai târziu prin joc, baftă şi spor la tractat pe ultima sută de metri.

Pai cum sa nu-i jignesti daca se distreaza distrugand o masina langa o multime de oameni:-? ?

Chiar asa.. Macar daca ne-ar fi omorat.. :)

Booon deci asa pentru cultura mea generala , cine e PadVlad?

Din ce am gasit pe forum n-am inteles mai nimic.

Cel mai bun si complet istoric primeste toata saptamana + de la mine si un kil de banane.

Booon deci asa pentru cultura mea generala , cine e PadVlad?

Din ce am gasit pe forum n-am inteles mai nimic.

Cel mai bun si complet istoric primeste toata saptamana + de la mine si un kil de banane.

Cine a fost PadVlad ? Un baiat, de vreo 17 ani pe vremea aia, cand juca, care se ocupa in mare parte, 90% cu tepe. Promitea, ca dadea, schimba, freca, si mereu dadea tepe. Si pe vremea aia cand juca el. pe forum puteai da si + si -, iar el, avea -940, cu toate ca i-am mai dat si eu, si altii +uri sa-l ridicam la 0, dar slabe sanse... si reusise sa-i facem undeva la -817. Cam atat.

Hai noroc. Si ce mai ziceti ma baietii ?

Uite ce sa zicem eu acum am urcat, am fost sa beau o sticla de vin, dupa victoria de azi.