Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

No :))

Am 25 lei, poate risc sa raman fara, asa ca nu :)).

Si eu tot 25 am :)) vreau sa mai fac rost de inca 15 sa-mi iau si tigari sa joc si un remmy :)).

Salutare Baieti! Mi-a venit si mie curentul, azi nu am mers la scoala, am zis ca stau pe acasa la PC, pe cand..NO current, waiii. Ne auzim in game ;)

Si eu tot 25 am :)) vreau sa mai fac rost de inca 15 sa-mi iau si tigari sa joc si un remmy :)).

Is putini, si eu vreau sa mai fac rost.. Pe maine, doar e sambata ce naiba <3.

Salutare Baieti! Mi-a venit si mie curentul, azi nu am mers la scoala, am zis ca stau pe acasa la PC, pe cand..NO current, waiii. Ne auzim in game ;)

Foarte bine ca n-ai mers la scoala :D Sa ai tot zile d-astea.

Mult noroc mai departe @Merisor!

Cred ca va fi un targ pe cinste avand in vedere ca cei care au net de la RDS au fost loviti din nou de blestem. :))

Târgul a fost anulat din cauza problemelor cu lag-ul, iar şedinţa va fi duminică la 20:30, pentru că în restul zilei voi fi plecat. Am deschis şi topic-urile cu rapoartele, spor la treabă, o să închid topic-ul să vadă toţi asta.

Târgul a fost anulat din cauza problemelor cu lag-ul, iar şedinţa va fi duminică la 20:30, pentru că în restul zilei voi fi plecat. Am deschis şi topic-urile cu rapoartele, spor la treabă, o să închid topic-ul să vadă toţi asta.

Noapte buna, acum ma culc si eu alti mai au putin si se trezesc :)))

Buna dimineata! Intru si eu in joc imediat. Ploua incontinuu in Brasov... :(

Neata Bojack... iar ? :| La mine a plouat toata saptamana, cand dimineata, cand seara... acum, se surprinderea mea, vad ca e frumos afara, caldut... sper sa fie asa tot weekendu'.

Neatza Lume! Chiar acu` m-am trezit si eu, vreme frumoasa pe la mine. Ne auzim in game, spor la tractat! ;)

Merci, la fel

Back si eu de la masa... mai stau vreo 10 minute si ies pe afara...

Cred ca plec si eu :D Ma duc la Toyota Suceava Drift Grand Prix. :> :))