Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună seara, vă mai spun încă o dată, cine doreşte să se înscrie la competiţia de conquiztador din acest weekend să îmi dea PM cu numele din conquiztador, sâmbătă o să începem. Mâine o să mai facem încă un event mai pe după amiază când e căldura mare, aşa că staţi on.

Salut!Abia am ajuns acasa.Vorbim in joc pana se da stingerea :D

Salut!Abia am ajuns acasa.Vorbim in joc pana se da stingerea :D

Noapte bună, mă duc şi eu să mă culc, ne auzim mâine. Spor la tractat, de mâine seară o să deschid topic-urile să vă postaţi rapoartele, aşa că grăbiţi-vă cei care nu l-aţi făcut încă.

Edit: Am hotărât să fac şi târgul săptămâna aceasta, aşa că cine nu poate veni sâmbătă la 14 la târg să facă cerere de învoire sau va primi FW.

Edited by OC Blue96

Neata acuma m-am trezit si eu ne vedem in game.

Buna dimineata baieti, acum m-am trezit si eu.

Ne auzim in joc!

Problema la conquiztador:

Bună.

Deci nu primeşti mail-ul cu parola pentru că aşa a decis administratorul site-ului, mosaic.

Momentan se lucrează la site să reducă hack-ul şi trişorii iar de aceea a hotărât să nu mai permită nimănui să-şi facă cont nou să nu mai fie nebunie în topuri iarăşi.

Bună.

Deci nu primeşti mail-ul cu parola pentru că aşa a decis administratorul site-ului, mosaic.

Momentan se lucrează la site să reducă hack-ul şi trişorii iar de aceea a hotărât să nu mai permită nimănui să-şi facă cont nou să nu mai fie nebunie în topuri iarăşi.

Atunci anulăm competiţia.. oricum nu prea mulţi au cont şi de aceea nu se înscrie lumea. O să hotărâm la şedinţa aceasta ce competiţie facem. Ne vedem în joc peste o oră, azi o să mai facem un event cu premiu de 25k între orele 14-15, să staţi ON, spor la tractat!

Buna Dimineatza! Mai devreme m-am trezit si eu, ne auzim prin game! ;)

Aha te mai vede lume si pe tine?

Neaţa,m-am trezit şi eu,aveţi idee de ce apare mesajul pe mijlocul paginii ? Iar s-a bulit forumul .. ?

Bună.

De asta nu am primit noi mail-ul de confirmare...

Atunci anulăm competiţia.. oricum nu prea mulţi au cont şi de aceea nu se înscrie lumea. O să hotărâm la şedinţa aceasta ce competiţie facem. Ne vedem în joc peste o oră, azi o să mai facem un event cu premiu de 25k între orele 14-15, să staţi ON, spor la tractat!

Ai zis acu' ceva vreme ca o sa faci competitie de cs 1.6 dar ai amanat. Mai facem?