Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut! De astazi sunt noul vostru coleg. Sper ca ne v-om intelege bine si v-om lega o stransa legatura de prietenie intre noi. Ne auzim in game. O zi buna sa aveti!

Salut si tie , Bine ai venit in Tow Truck Company

Am terminat şi cu bugetul de săptămâna asta, o să mă duc afară, ne vedem diseară la event-urile de la 21:00, aveţi grijă cum tractaţi.

Un sfat pentru cei noi, uitaţi-vă în topic-ul Raport de activitate să vedeţi ce greşeli au avut alţii ca să nu faceţi şi voi aceleaşi greşeli, sper să ştiţi şi regulile de postare în acel topic.

Noapte bună, în câteva momente o să deschid topic-urile ca să vă postaţi rapoartele, aveţi grijă cum le postaţi, nu vă grăbiţi, o să fie deschise până duminică la 12.

Mâine la ora 13:50 să fie toată lumea în HQ pentru târgul săptămânal, cine nu poate veni să facă cerere de învoire.

Noapte Buna ies si eu.

Am postat raportu :> putin saptamana asta ...

Ne vedem maine.

Salutare, am si eu o ora si ceva de cand am venit din oras. E jale cu raportu', masini nu-s de tractat :)). Ne mai auzim in game vreo 20 de minute, si dupa ma bag la somn.

Am plecat si eu la culcare baieti! Ne auzim maine ( adica azi :)) ) la targ.

Noapte Buna si spor la tractat celor somnambuli care isi mananca noptile la PC! :))

Noapte buna bajetii. Ma culc si eu, sunt treaz de la 06:30. Am terminat si cu raportu', ne auzim maine dimineata.

Buna dimineata! Aveam 30 si ceva de towpoints si astia nu ma lasa sa le folosesc :)) . Trebuie sa gasesc altceva de facut pana revine...cred ca ma bag la LoL.

Neata, neata baietii. Abia ce m-am trezit si eu, ma duc sa mananc ceva, si daca e, ne auzim in game... cred ca nu ma mai duc la piscina, la ce fel e afara :((